Evenimentul Zilei > Actualitate > Martor cheie în cazul Caracal. Faptele cutremurătoare ale lui Dincă din urmă cu 19 ani
Martor cheie în cazul Caracal. Faptele cutremurătoare ale lui Dincă din urmă cu 19 ani

Martor cheie în cazul Caracal. Faptele cutremurătoare ale lui Dincă din urmă cu 19 ani

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat un interviu cu un bărbat care susține că l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în anii 2000, prin intermediul unui partener de afaceri, și dezvăluie detalii neștiute până în prezent despre criminalul din Caracal.

Identitatea bărbatului a fost protejată, nu i s-au prezentat numele, funcția și vocea i-a fost modificată.

Martorul a subliniat că atunci când l-a cunoscut pe Dincă, acesta era mai tot timpul într-un anturaj, înconjurat de oameni.

Aveam 26 de ani în perioada aceea. Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice”, a spus martorul.

La unele dintre mesele pe care le-am servit erau bucuroși că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroși pentru că obținuseră ceva mai mult. Priveau toate aceste aspecte ca un trofeu”, a mai detaliat acesta.

Bărbatul a fost intrebat dacă îl vede pe Dincă și partenerul său de afaceri drept niște obsedați sexuali, iar martorul a punctat că mai degrabă voiau să își demonstreze unul altuia puterea de influență și puterea financiară.

Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”, a susținut bărbatul.

Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a completat martorul.