Evenimentul Zilei > Actualitate > De Mărţişor ne amintim de „Fata cu părul de foc”. UNDE MERGEM
De Mărţişor ne amintim de „Fata cu părul de foc”. UNDE MERGEM

De Mărţişor ne amintim de „Fata cu părul de foc”. UNDE MERGEM

Cei mai îndrăgiţi artişti români se vor reuni sâmbătă, 3 martie, la Sala Palatului, pentru un concert extraordinar In Memoriam Mădălina Manole

Mădălina Manole va rămâne mereu în amintirea celor care au iubit-o și cărora li s-a dedicat prin cântec. Plecarea sa prematură de lângă cei dragi a lăsat un gol imens pe care prietenii săi de scenă vor încerca să-l umple cu un cântec. Sâmbătă, 3 martie, de la ora 19.30, Sala Palatului din București va găzdui un spectacol-omagiu emoţionant adus „Fetei cu părul de foc”, Mădălina Manole.

Zeci de stele pentru o stea

Va fi o seară specială, un spectacol unic, cu aduceri- aminte şi cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate. Pe scenă vor urca câţiva dintre cei mai mari artişti români. Printre aceştia: Mirabela Dauer, Alexandru Arșinel, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanţu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Mihai Constantinescu, Nico, Romică Țociu și Cornel Palade, Annes, Daniel Iordăchioae, Anca Țurcașiu, Alesis, Jean Paler, Oana Sîrbu, Carmen Rădulescu, Silvia Chifiriuc şi Maria Crăciun.

Timp de două ore spectatorii vor avea ocazia să fredoneze șlagărele Mădălinei împreună cu artiștii invitați în spectacol, iar fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul „Fetei dragi” .

Ducu Bertzi aduce folk-ul la Sala Dalles

Duminică, 4 martie, de la ora 19.00 Ducu Bertzi vine la Sala Dalles pentru a susţine un recital cu cele mai îndrăgite melodii ale sale adunate în cei 40 de ani de activitate. Artistul va fi însoțit pe scenă de Irina Furdui (vioară), Tavi Iacob (clape) și Constantin Neculae (voce și chitară).