Caz cutremurător! „Părinții mei sunt niște monștrii”. Copii obligați să privească cum mama lor fierbe de vii niște cățeluși

Caz cutremurător! „Părinții mei sunt niște monștrii”. Copii obligați să privească cum mama lor fierbe de vii niște cățeluși

O femeie a fost trimisă în judecată fiind acuzată de o serie de fapte îngrozitoare. După ce cățelul familiei a fătat, Martha Crouch și-a obligat copiii să o privească cum fierbe de vii cățelușii nou-născuți.

Aceasta mai este acuzată că și-a ținut fiica legată cu un lanț de pat, pentru că era grasă. Un alt episod îngrozitor s-a consumat atunci când fata a rămas însărcinată, la vârsta de 14 ani. Potrivit declarațiilor unuia dintre copiii familiei, fetița a fost bătută până a pierdut sarcina.

Martha Crouch este acuzată astfel că și-a abuzat copiii, în timp ce soțul său, Timothy Crouch, în vârstă de 57 de ani, este acuzat că a obstrucționat investigația penală. Cele două fiice, Alexandria Tanner, 28 de ani, și Anastisea Crouch, 27 de ani, au vorbit d-abia acum despre iadul la care au fost supuse de propria lor mamă.  ”Părinții mei sunt niște monștrii. Sunt diabolici. Am fost abuzate în repetate rânduri de mama noastră, iar tata, fiind îndrăgosit până peste cap de ea, nu făcea nimic ca să o oprească”, a declarat una dintre victime unei publicații americane. Anastaisea lucrează în prezent la Walmart și a mărturisit că a fost forțată să folosească o găleată în locul toaletei, în timp ce legată cu lanțul. „Privind înapoi, a fost iadul. Un coșmar pe care niciun copil nu trebuie să îl îndure”, a spus Anastaisea.

 

Ne puteți urmări și pe Google News