Mark Zuckerberg, pregătiri pentru sfârșitul lumii. Se teme de „Profeția din Biblie”. Ce şi-a construit

Mark Zuckerberg, pregătiri pentru sfârșitul lumii. Se teme de „Profeția din Biblie”. Ce şi-a construit Sfârşitul lumii. Sursa: Pixabay

Mark Zuckerberg se pregăteşte pentru sfârşitul lumii. Recent, şeful Meta-Facebook, aflat în prezent pe locul al patrulea pe lista miliardarilor Forbes, a cheltuit 187 de milioane de dolari pe un teren de 1.600 de acri în Hawaii. 

Mark Zuckerberg şi-a construit la ferma sa un buncăr dotat complet cu propriile surse de energie și alimente. Aşadar, şeful Meta este cel mai recent miliardar care a construit un buncăr rezistent la bombe. Iar podcasterul Christina Randall susține că unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii par să îndeplinească o profeție biblică.

Mark Zuckerberg, pregătiri pentru sfârșitul lumii

Unii dintre cei mai bogați oameni de pe Pământ construiesc buncăre apocaliptice. Mark Zuckerberg, clasat în prezent pe locul patru în lista miliardarilor Forbes, a cheltuit 187 de milioane de dolari pe o suprafață de 1.600 de acri în Hawaii.  Acolo ar construi o fermă de lux, care include un bunker  complet echipat cu absolut tot ceea ce i-ar trebui în caz de o Apocalipsă.

Buncărul de sub Koolau Ranch al lui Zuckerberg ar fi prevăzut cu o ușă uriașă de metal umplută cu beton, o caracteristică tipică a adăposturilor antinucleare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Armaghedon, Dezastru, Distrugere, RăzboiMark Zuckerberg, pregătiri pentru sfârșitul lumii. Sursa foto: Pixabay

Podcasterul Christina Randall susține că adăpostul lui Mark Zuckerberg este doar cel mai recent dintre cele aproximativ 15 de acest fel construite pentru înfruntarea apocalipsei de miliardari din întreaga lume.

„Este cu siguranță foarte interesant că aleg să construiască ceva care sună ca și cum ar putea să fie complet auto-sustenabil, mai ales dacă s-ar întâmpla ceva catastrofic cu lumea și nu ar mai fi locuibilă. De ce nu ar construi doar o casă obișnuită sau vreun fel de facilitate comercială care ar putea să-i aducă lui Zuckerberg și mai mulți bani?”, a spus ea.

Industrie, Căderea, Lume, UrbaneMark Zuckerberg, pregătiri pentru sfârșitul lumii. Sursa foto: Pixabay

Bogații lumii se ascund sub pământ

Christina Randall a mai spus: „Acest loc sigur nu este ieftin, se estimează că va costa peste 270 de milioane de dolari și pare să fie cel mai mare proiect de construcție personal privat din istoria umană. Vorbim de peste un sfert de miliard de dolari.”

Christina Randall a remarcat că mulți dintre cei mai bogați oameni din lume încep proiecte similare. Nu este o coincidență faptul că Hawaii a fost locul unei alarme nucleare în 2018. Toate televiziunile, radiourile și rețelele mobile au fost întrerupte pentru a avertiza locuitorii. Alerta s-a încheiat cu afirmația: „Acesta nu este un exercițiu”.

Timp de peste jumătate de oră, până când a fost emisă o clarificare, insulele au fost într-o panică completă. „Au fost oameni care își puneau copiii în gropi și nu știau ce să facă”, mai spune ea.

Mark Zuckerberg nu este singurul care se pune la adăpost

Mark Zuckerberg nu este singurul care cheltuie milioane pe ceea ce pare a fi o cale de scăpare dacă vine sfârşitul lumii.

Jeff Bezos a cheltuit 147 de milioane de dolari când a cumpărat două case pe Insula Indian Creek din Florida. Insula hawaiiană Lanai este deținută aproape totalitate de miliardarul Larry Ellison. Noua Zeelandă, considerată a fi un loc ideal pentru a aștepta sfârșitul lumii, este plină de buncăre pentru elitele din tehnologie.

Oraș, Dezastru, Sfârșitul Lumii, FocMark Zuckerberg, pregătiri pentru sfârșitul lumii. Sursa foto: Pixabay

Podcasterul citează din Cartea Apocalipsei din Biblie, care prezice sfârșitul lumii.

„Apocalipsa 6:15 spune că regii pământului, prinții, generalii, cei bogați, cei puternici și fiecare sclav și fiecare om liber s-au ascuns în peșteri și printre stâncile munților. Ei strigau la munți și la stânci «Cădeți peste noi și ascundeți-ne de fața Celui care șade pe tron și de mânia Mielului»”, relatează dailystar.co.uk.