Mark Zuckerberg s-a apucat de crescut vaci. Bovinele au un meniu special: făină şi bere

Mark Zuckerberg s-a apucat de crescut vaci. Bovinele au un meniu special: făină şi bere Sursa: Arhiva EVZ

Mark Zuckerberg, seful Meta, a anunţat că a devenit fermier și că are vaci pe care le hrănește cu făină de macadamia și le dă să bea bere.

Mark Zuckerberg, seful Meta, a anunţat că s-a apucat să crească vaci pe care le hrănește cu făină de macadamia și le dă să bea bere. Mai exact, Mark Zuckerberg, care conduce imperiul Meta, a început să crească vite wagyu şi angus cu scopul de a crea cele mai bune tipuri de carne.

Mark Zuckerberg vrea carne de vită de calitate superioară

Mark Zuckerberg, cunoscut pentru ambiţioasele sale afaceri şi pentru antrenamentele intense, a dezvăluit despre noua sa pasiune. Şi anume despre creşterea vitelor la Ko'olau Ranch din Kauai. Miliardarul vrea să obţină cele mai bune tipuri de carne de vită.

„Am început să cresc vite la ferma Ko'olau Ranch din Kauai, iar scopul meu este să creez unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai bună calitate din lume. Bovinele sunt wagyu şi angus şi vor creşte mâncând făină de macadamia şi bând bere pe care o creştem şi o producem aici, la fermă”, a spus miliardarul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi friptură

Mark Zuckerberg, seful Meta, s-a apucat de crescut vaci. Sursa foto: Facebook

Cât mănâncă fiecare vacă pe an

Mark Zuckerberg a mai anunţat că „dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios”. Mai mult, miliardarul spune că o vacă mănâncă între 5.000 şi 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an. De asemenea, se mai laudă cu privire la fetele lui. Şeful Meta spune că fiicele sale ajută la plantarea macadamiei.

nedefinit

Vaca wagyu. Sursa foto: Wikipedia.

„Fiecare vacă mănâncă între 5.000 şi 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulţime de hectare de macadamia. Fiicele mele ajută la plantarea macadamiei şi au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum şi este distractiv să ne îmbunătăţim în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios”, a concluzionat şeful Meta în postarea sa.