De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată

De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată Marius Elisei și Oana Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Marius Elisei, fostul ginere al Mioarei Roman, a lipsit de la înmormântarea acesteia, iar Oana Roman a spus motivul. Ea a declarat că fostul ei soț n-a avut o părere bună niciodată despre mama ei.

Marius Elisei, fostul ginere al Mioarei Roman, a lipsit de la înmormântarea acesteia și multă lume s-a întrebat care a fost motivul. Oana Roman a povestit că fostul ei soț nu s-a înțeles bine cu mama sa, chiar dacă au locuit o perioadă împreună. Ea a spus că Marius Elisei a vrut să divorțeze din cauza Mioarei Roman.

Marius Elisei a vrut să divorțeze din cauza Mioarei Roman

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus „Plec, divorțăm!”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, conform SpyNews.

Marius Elisei și Oana Roman

Sursa foto EVZ

Oana Roman nu l-a oprit

Fostul soț al Oanei Roman nu ar fi fost deloc de acord cu prezența Mioarei Roman în casă. Ea a spus că ar fi putut să-l convingă să nu plece, dar nu și-a dorit asta. „Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.

Ne puteți urmări și pe Google News
Petre Roman

Petre şi Mioara Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mioara Roman a murit în azil

Mioara Roman a murit, la căminul de bătrăni, de la Snagov, acolo unde locuia de câteva luni. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardiac cu două luni înainte de a împlini 84 de ani. Ea a fost înmormântată pe 26 februarie 2024 la Cimitirul Reînvierea. Cele două fiice ale ei, Catinca și Oana Roman s-au ocupat de tot.

La capelă a venit și fostul ei soț, Petre Roman, cu un buchet de flori. Și fostul președinte, Traian Băsescu, i-a trimis o coroană de zambile, chiar dacă în urmă cu câțiva ani a dat-o afară din vila de protocol.