Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la capelă. Petre Roman n-a lipsit

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la capelă. Petre Roman n-a lipsit Mioara Roman. Sursa foto: Instagram

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost transportat cu o limuzină de lux și depus la capelă. Mai mulți apropiați au venit la Biserica Sfântul Gheorghe Nou pentru a își lua rămas bun, printre care și fostul ei soț, Petre Roman.

Mioara Roman a murit la azilul de bătrâni. Duminică, 25 februarie 2024, trupul neînsuflețit al mamei Oanei Roman a fost depus la capelă, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Sicriul alb al fostei profesoare de limba arabă a fost adus cu o limuzină de lux. Aceasta va fi înmormântată pe 26 februarie.

Petre Roman a venit la capelă

La capelă au venit fiicele ei, Oana și Catinca Roman, Gabriela Lucuțar, patroana de pompe funebre, dar și Petre Roman, fostul ei soț. Oana Roman a fost văzută cu o candelă în mâna stângă, lângă mașina mortuară. Alături de ea s-a aflat și o prietenă apropiată, și anume Gabriela Lucuțar, patroana de pompe funebre.

petre roman

Sursa foto Cancan

Sicriul de un alb imaculat a fost transportat pe brațe de patru bărbați îmbrăcați la costum. În spatele lor s-au aflat Oana și Catina Roman.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fosta soție a lui Petre Roman a murit în noaptea de vineri, 23 februarie 2024, în jurul orei 01:00. Ea locuia, de ceva timp, într-un centru de bătrâni din Snagov. Acolo, mama Oanei Roman și a Catincăi beneficia de ajutor din partea unui personal specializat. Medicii au încercat să o salveze, dar nu s-a mai putut face nimic.

Mioara Roman va fi înmormântată mâine

Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum în cursul zilei de luni, 26 februarie 2024. Slujba de înmormântare va fi oficiată de patru preoți. La momentul funerar vor fi o multitudine de flori albe. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la Cimitirul Reînvierea, potrivit Cancan.

Petre Roman

Petre şi Mioara Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mioara Roman, distrusă după divorțul de Petre Roman

Mama Oanei Roman a divorțat de Petre Roman pentru că acesta plecase de acasă pentru o altă femeie. La momentul respectiv, Mioara a explicat că între ei lucrurile se stricaseră de ceva vreme, doar că niciunul dintre ei nu făcuse pasul. Separararea de fostul premier al României i-a adus multe probleme.

Cei de la RAPPS îi măriseră chiria casei unde stătea. Drept urmare, acumulase datorii enorme. Pentru că nu le-a mai putut achita în 2011 a trebuit să plece din vila pe care ulterior a ocupat-o Traian Băsescu. Mioara Roman s-a mutat o perioada cu fiica ei, Oana Roman. Petre Roman n-a mai vorbit deloc cu fosta soție de atunci.