Evenimentul Zilei > Actualitate > Au violat-o, iar apoi au omorât-o pe fetița de 9 ani. Filmul evenimentelor i-a șocat pe polițiști
Au violat-o, iar apoi au omorât-o pe fetița de 9 ani. Filmul evenimentelor i-a șocat pe polițiști

Au violat-o, iar apoi au omorât-o pe fetița de 9 ani. Filmul evenimentelor i-a șocat pe polițiști

Ancheta în vederea stabilirii vinovaților pentru moartea micuței Maria Ungureanu s-a poticnit de unele anomalii descoperite. A doua autopsie ar putea face lumină în acest caz.

Teribilul caz al micuței Maria Ungureanu a rămas nerezolvat. În 2016, fetița de 9 ani a fost găsită moartă într-o piscină, în parcul unui restaurant din San Salvatore Telesino, în Benevento. Anomaliile găsite de anchetatori au îngreunat desfășurarea anchetei. Între timp, pe data de 3 iulie, a fost efectuată o a doua autopsie pe corpul fetei, însă rezultatele vor fi aflate abia peste 60 de zile, informează Gazeta Românească.

Printre suspecți se numără în continuare părinții și prietenul familiei, Daniel Ciocan, care ar fi fost unul dintre ultimii oameni care au văzut-o pe fetiță înainte să plece singură la piscină. Dar aparent, din mărturiile adunate, omul ar avea un alibi greu de doborât, deoarece o altă persoană, tot de naționalitate română, a confirmat că în orele în care s-ar fi comis infracțiunea, Daniel era într-un loc complet diferit. Pe corpul micuței Maria, găsită goală în piscină, au fost găsite mai multe semne de violență, ceea ce ar fi determinat anchetatorii să introducă și părinții în registrul suspecților.

Potrivit primei autopsii, moartea ar fi survenit prin înec. 

„Deşi avea numai 9 ani, micuţa Maria suferea de mai mult timp violuri. Şi este imposibil ca nimeni să nu-şi dea seama de nimic până în ziua morţii sale.”, se arată în raportul realizat. Din câte se pare, violul constatat de medici nu este un episod izolat.

Fetiţa era molestată de mai mult timp şi este posibil ca cineva să fi cunoscut foarte bine dramatica realitate în care trăia Maria Ungureanu. Părinţii au dezminţit în această privinţă orice atitudine a unicei lor fiice în măsură să trezească suspiciuni, însă anchetatorii continuă să se întrebe cum a fost posibil ca nimeni să nu fi observat nimic straniu la fată. Este aproape imposibil ca Daniel Ciocan, unicul anchetat, să fie implicat în violuri. Maria Ungureanu i se adresase tocmai lui în seara morţii sale şi în mod dificil o victimă a unor violuri îşi caută molestatorul.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.