Evenimentul Zilei > Actualitate > Teorie ŞOC lansată de Netflix: Evidența este în fața ochilor noștri. Piramidele au fost construite de extratereştri
Teorie ŞOC lansată de Netflix: Evidența este în fața ochilor noștri. Piramidele au fost construite de extratereştri

Teorie ŞOC lansată de Netflix: Evidența este în fața ochilor noștri. Piramidele au fost construite de extratereştri

Marea Piramida a Egiptului din Giza a fost construită folosind tehnologii avansate, iar dovezile există, potrivit unui documentar bizar lansat de Netflix, titrează Express.

Monumentele egiptene rivalizează astăzi  cu grandoarea celor mai moderne clădiri din lume și au uimit omenirea de secole. Punctele de reper au fost legate de zeități din cele mai vechi timpuri, iar Marea Piramida din Giza este văzută ca una dintre cele mai incredibile realizări ale omenirii.

Aceste construcții au fost ridicate de o civilizație care nu cunoștea roata și era limitată din punct de vedere tehnologic, în comparație cu standardele moderne. În documentarul Netflix "Codul piramidei", cercetătorii și teoreticienii pun la îndoială posibilitatea ca piramidele egiptene să fie "construite cu tehnologie înaltă". Cu toate acestea, ei explică faptul că suntem învățați să credem că suntem cei cu cunoștințe de înaltă tehnologie, ceea ce vechii egipteni nu ar fi putut avea.

Dr. Carmen Boulter afirmă: "Atâta timp cât credem că anticii nu au reușit să folosească tehnologie de vârf, atunci nu o căutăm. "Și totuși, dovezile sunt chiar în fața ochilor noștri". Marea Piramidă din Giza se estimează că avea aproximativ 2.300.000 de blocuri de piatră care cântăresc de la 2 la 30 de tone fiecare și există chiar și unele blocuri care cântăresc peste 50 de tone.

Se crede că toate au fost foarte lustruite și plate la o precizie de 1/100 dintr-un centimetru, de aproximativ 100 de centimetri grosime și cântărind aproximativ 15 tone fiecareDovezi de cunoștințe avansate pot fi găsite în Piramida din Giza, deoarece centrele celor patru laturi sunt delimitate cu un grad de precizie extraordinar, formând singura piramidă cu opt laturi, notează express.