Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Marea absentă de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Misterul a fost elucidat în direct
Marea absentă de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Misterul a fost elucidat în direct

Marea absentă de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Misterul a fost elucidat în direct

Cunoscuta cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca nu a participat la înmormântarea lui Benone Sinulescu, chiar dacă cei doi au avut numeroase colaborări în trecut.

Sofia Vicoveanca a explicat de ce nu a putut merge la înmormântare la bunul său prieten, Benone Sinulescu. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Eternitatea din Arad, în orașul în care și-a petrecut ultima perioadă a vieții.

Sofia Vicoveanca a povestit, într-o emisiune televizată cât de mult suferă după pierderea lui Benone Sinulescu. Cunoscuta cântăreață s-a arătat extrem de îndurerată pentru că nu a putut fi alături de el pe ultimul drum. Ea și-a luat rămas bun de la Benone Sinulescu, în fața publicului, în interviul televizat.

„Este o zi foarte tristă. Trăim vremuri grele! Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone? Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească. Nu am cuvinte să exprim ceea ce se întâmplă!”, a spus Sofia Vicoveanca, în emisiunea Acces Direct.

foto: arhiva EVZ

De ce nu a ajuns Sofia Vicoveanca la înmormântare

Interpreta a explicat că în ziua înmormântării s-a aflat în Suceava, la foarte mare distanță de locul unde a avut loc înmormântarea.

„Sunt departe, la Suceava, la Vicov. Fiecare are o amintire frumoasă şi el aşa va rămâne Benone în sufletul meu, aşa cum l-am cunoscut plin de voie bună şi cu îndemn. Nu l-am văzut vorbind de rău pe nimeni. E mare lucru în această lume. Avem nevoie de iertare, de blândeţe, de iubire, pentru că altfel nu reuşim să ieşim la liman. Benone, te rog să mă ierţi! Dumnezeu să-ţi dea un somn lin, aşa cum meriţi!”, a declarat Sofia Vicoveanca.

În același context, interpreta din Bucovina a dezvăluit când l-a căutat ultima oară pe Benone Sinulescu. Sofia Vicoveanca a povestit că l-a sunat pe artist cu prilejul zilei sale de naștere, însă acesta nu i-a răspuns.

„El rămâne un exemplu, un reper. Știindu-l bolnav, l-am sunat de ziua lui și nu mi-a răspuns. Nu mai… Eu țin legătura, fiind singură, de atâția ani, mai stau pe lângă televizor și mă interesează. Știam că e bine, bolnav, dar a fost îngrijit deosebit de bine”, a spus Sofia Vicoveanca.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: