Evenimentul Zilei > Monden > Sofia Vicoveanca a plâns la TV. Vrea să fie iertată pentru un gest pe care îl regretă
Sofia Vicoveanca a plâns la TV. Vrea să fie iertată pentru un gest pe care îl regretă

Sofia Vicoveanca a plâns la TV. Vrea să fie iertată pentru un gest pe care îl regretă

În cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3, celebra cântăreață de muzică populară, Sofia Vicoveanca, a plâns în timp ce dezvăluia că nu are nicio scuză pentru că a țipat la un grup de dansatori când cânta la Festivalul Haiducilor din comuna Grinţieş, județul Neamț.

Amintim că marea artistă și-a pierdut cumpătul în timp ce evolua pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş. Unii spectatori au dezaprobat gestul cântăreței de muzică populară.

De asemenea, în mediul online s-a dezbătut intens momentul în care Sofia Vicoveanca folosește un ton apăsat pentru a le spune dansatorilor că nu trebuie să danseze în fața publicului.

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, când una dintre cele mai apreciate voci din muzica populară a fost invitata de onoare a manifestării culturale din localitatea de la poalele Ceahlăului.

Cu toate că evoluţia ei a fost apreciată, ea a început să ţipe la nişte tineri chiar când cânta o melodie. Grupul purta costume populare și s-a prins în horă.

„Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“

„Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei cărora li s-a adresat au părăsit imediat zona din faţa scenei. Nici nu a mai contat că ei poate erau membrii unui grup folcloric și încercau să întrețină atmosfera.

Așa arăta Sofia Vicoveanca la începuturile carierei

„Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare îndemnaţi de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc…

Incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine. Ruşine, Sofia Vicoveanca pentru acest gest. Cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!”, a scris unul dintre internauți pe Facebook.

Sofia Vicoveanca și-a prezentat scuzele

Joi dimineața, artista a intervenit telefonic la Antena 3 și a explicat că regretă momentul în care a avut acea ieșire nervoasă: ”Nu am nicio scuză pentru ce s-a întâmplat. Să mă ierte. Dacă pot să mă ierte, îi rog să mă ierte. A fost un gest urât din partea mea. Sunt lucruri care nu pot să scuze ieșirea mea urâtă.”

Când a rugată să ofere mai multe detalii despre scenele tensionate, cântăreața de muzică popular i-a transmis prezentatoarei TV că nu mai poate vorbi. Vizibil afectată de situația stânjenitoare în care s-a aflat, Sofia Vicoveanca a dezvăluit că nu mai poate continua din cauză că au copleșit-o emoțiile.

Vocea tremurândă a făcut-o pe gazda TV s-o întrebe pe artistă dacă plânge, iar aceasta a confirmat și a închis telefonul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: