Așa că, și-a pus averea și inima la „bătaie” și vrea să-și găsească o nouă mireasă. Și nu oricum, așa că a găsit soluția perfectă pentru a da de urma femeii ideale pentru el.

„Prințul Țiganilor” ține să demonstreze că nicio femeie nu este de neînlocuit. Astfel, Leo s-a gândit la cea mai nonconformistă metodă pentru a o cunoaște pe aleasa inimii sale: un casting de toată frumusețea, încorporat într-o emisiune în cadrul căreia femeile vor trebui să îl convingă pe el că sunt soții perfecte, dar și pe mama lui Leo, care este extrem de severă și își dorește tot ce-i mai bun pentru băiatul ei!

Desigur, câștigătoarea, dacă o să fie una, va primi un premiu consistent.

Prințul Țiganilor a dezvăluit că este gata-gata să ajungă la altar! Dar nu, nu oricum, căci femeia care îi va fi soție va beneficia de un premiu în valoare de 100.000 de euro, dar și de un bolid de lux, un Mercedes GLE de ultimă generație, cu care va face furori pe șosele!

Pentru a se asigura că fiul ei va alege femeia potrivită, mama lui Leo de la Strehaia a venit cu o super-idee. Așa se face că „Prințul Țiganilor” va avea propria emisiune pe canalul său de Youtube, emisiune ce se va difuza sub forma unui reality-show și care se va filma la Strehaia!

Cele care vor lupta pentru inima lui Leo de la Strehaia vor trebui să dovedească faptul că sunt demne de statutul de soție și să treacă prin toate probele la care s-a gândit „Prințul”.

„O să organizez o emisiune cu un casting, «Mireasă pentru Leo». Patroana organizează, mama mea. O să se filmeze la Strehaia și o să fie o super-emisiune ce se va difuza pe canalul meu de Youtube. Fata care va câștiga va primi drept premiu 100 de galbeni în valoare de 100.000 de euro și un Mercedes GLE. Fetele vor sta la Strehaia pe durata concursului.

Mama a fost cu ideea emisiunii și de-abia aștept să le arăt tuturor ce o să iasă! Vor participa și românce, dar și țigănci. La final, vom vedea cine va câștiga.

Divorțul Dana l-a vrut, se va termina la notar, după pandemia de coronavirus. Ne-am înțeles și ne-am despărțit frumos, nici vorbă de ceartă. Ne este mai bine așa amândurora”, a declarat Leo de la Strehaia

Mai mult, pe canalul său de Youtube, Leo de la Strehaia a postat un scurt clip video în care se află la masă cu familia și oferă detalii interesante din cadrul castingului ce urmează să se desfășoare chiar în palatul în care trăiește.

„Bună ziua, prieteni! Ne-am adunat azi la Strehaia împreună cu patroana, mama mea, sora mea, cu domnul Alex și cu Albina pentru a vă spune că ne-am decis să facem un casting. Nu știu dacă știți, dar Dana a divorțat de mine, am hotărât de comun acord să ne despărțim. Eu cu mama am căzut de acord să facem un casting prin care să-mi găsesc și eu nevastă. Va participa cine vrea”, a spus Leo de la Strehaia, extrem de nerăbdător să le prezinte fanilor lui „produsul” final.

Și mama Prințului a avut ceva de spus. „Patroana” a fost fermă și pe poziții și a mărturisit că își dorește o noră bună, o noră care să știe să facă de toate în gospodărie, să gătească, să se priceapă și la curățenie și să-l iubească pe Leo, să aibă grijă de el.

„Fără Dumnezeu și fără Maica Sfântă nu putem să facem nimic. Mă bucur că m-a ascultat copilul și s-a spovedit. Pe mine m-a ajutat foarte mult Arsenie Boca și mulțumesc lui Dumnezeu. Am hotărât cu băiatul meu să facem castingul ăsta, să vină și românce, dar și țigănci și care va fi pe placul meu, să fie vorbăreață, îndrăzneață, să facă curățenie, mâncare, mămăligă, carne cu varză… le învăț eu!

Le dau timp o lună, două, să vină la mine. Vor dormi aici, aici vor sta, le învăț eu cum e tradiția la noi, facem piața dimineața, cumpărăm de toate. Așa trebuie să facă, nu doar să fie îmbrăcate, trebuie să se priceapă în gospodărie. Vreau să aibă copilul meu o femeie bună, să facă de toate, tot ce trebuie într-o gospodărie, că eu sunt bătrână”, a spus și mama lui Leo de la Strehaia, despre emisiunea care urmează să fie filmată la ei în palat, potrivit cancan.ro