Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu zice nu se teme de dezvăluirile lui Dăncilă. „Îmi asum trecutul PSD”
Marcel Ciolacu zice nu se teme de dezvăluirile lui Dăncilă. „Îmi asum trecutul PSD”

Marcel Ciolacu zice nu se teme de dezvăluirile lui Dăncilă. „Îmi asum trecutul PSD”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, susține că nu se teme de dezvăluirile pe care Viorica Dăncilă le va face în cartea pe care anunță că o va lansa curând.

Luni seară, la TVR 1, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu îi este frică de dezvăluirile pe care Viorica Dăncilă le va face în noua sa carte. Acesta a mai punctat că își asumă trecutul Partidului Social Democart.

„Îi urez succes, mă tem pentru români de ce se întâmplă la guvernare Dezvăluri la ce? Întotdeauna au fost cărți, dezvăluiri, eu nu am făcut nimic de care să-mi fie rușine și îmi asum trecutul Partidului Social Democrat. Nu am mai vorbit cu doamna Dăncilă, dar presupun că putem avea o discuție”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR.

Marcel Ciolacu nu se teme de Viorica Dăncilă

Luni, Fostul premier Viorica Dăncilă anunță că va lansa o carte-interviu. Ea spune că vorbește despre provocările prin care a trecut în mandatul de premier.

„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Dăncilă, luni, într-o postare pe rețele sociale.

Fostul premier susține că a amânat lansarea cărții pentru că a fost și rămâne un om de echipă.

„Acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”, susţine fostul premier.

Pe toată durata mandatului său, Viorica Dăncilă a fost considerată, un premier „marionetă”. Șeful Executivului din umbră ar fi fost, de fapt, liderul PSD din acea perioadă, Liviu Dragnea.

După ce a pierdut alegerile prezindețiale din 2019, Viorica Dăncilă a intrat într-un con de umbră. Ea nu a mai prins un loc eligibil nici pe listele pentru alegerile parlamentare care au avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.