Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu iese la atac: „V-au minţit. Tăieri cu barda peste tot” 
Marcel Ciolacu iese la atac: „V-au minţit. Tăieri cu barda peste tot” 

Marcel Ciolacu iese la atac: „V-au minţit. Tăieri cu barda peste tot” 

Marcel Ciolacu iese la atac: „V-au minţit. Tăieri cu barda peste tot”, este mesajul lansat de liderul PSD la adresa actualei guvernări.
Marcel Ciolacu iese la atac.  Liderul PSD spune că „Guvernul a promis, dar a minţit, iar că românii au avut parte doar de tăieri”.
Marcel Ciolacu iese cu un nou atac fără menajamente la adresa Coaliției PNL-USR PLUS: ”Astăzi au îngropat toate speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat”, a scris lidreul PSD pe social media.

Marcel Ciolacu iese la atac: „În campanie au promis lapte și miere”

„V-au mințit! Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda. De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu #scolideschise”, a scris Marcel Ciolacu pe contul personal de Facebook.

Marcel Ciolacu: „În campania electorală, au promis lapte și miere. V-au mințit! Astăzi, au dat drumul austerității! Tăieri peste tot. Cu barda. De la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, până și de la transportul elevilor chiar în prima zi cu #scolideschise”, este mesajul extrem de dur adresat celor de la guvernare.

Marcel Ciolacu: 5 ani va lua României pentru a ieși din groapă

„Practic, astăzi au îngropat toate speranțele unui popor întreg de a avea un trai decent, civilizat. Speranțele întregului mediu de afaceri la o revenire spre normalitate a economiei! Și este doar începutul unui tunel lung și negru al #austerității.

Minim 5 ani va lua României pentru a ieși din groapa în care ne-au aruncat acești incompetenți. Nimic pentru popor, totul pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor.
Pentru toți cei pe care i-au plantat în funcții plătite gras. Pentru ei au bani! În rest, o mare de incompetență și nicio soluție pentru redresarea economiei, pentru lupta împotriva pandemiei sau pentru protejarea nivelului de trai” ,  a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, luni, pe pagina de Facebook.