Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu aruncă bomba înainte de alegeri! Plângere penală împotriva premierului Orban
Marcel Ciolacu aruncă bomba înainte de alegeri! Plângere penală împotriva premierului Orban

Marcel Ciolacu aruncă bomba înainte de alegeri! Plângere penală împotriva premierului Orban

PSD va depune plângere penală la DNA împotriva premierului Ludovic Orban pe motiv că acesta a continuat să facă campanie electorală şi după ce aceasta a luat sfârşit, a declarat sâmbătă preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

„Aş vrea să mă refer la ceea ce face prim-ministrul României în acest moment. Este inadmisibil ca un prim-ministru al unei ţări europene să încalce legea cu bună-ştiinţă şi să se afle în campanie electorală după ce campania electorală a luat sfârşit ieri, la orele 24,00. S-a deplasat în două judeţe, în Dâmboviţa şi Giurgiu, s-a întâlnit cu candidaţi şi cu primari, au făcut întâlniri electorale. Avem documente şi dovezile necesare, atât filmări, cât şi poze.

Niciodată nu s-a întâmplat în România aşa ceva, această disperare a domnului Orban şi a PNL că vor pierde alegerile locale i-a dus să încalce legea. Vom depune plângeri penale la DNA pentru aceste fapte”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, la finalul şedinţei Consiliul Politic Naţional al partidului, scrie Agerpres.

El a adăugat că plângerile penale vor fi depuse de către preşedinţii de organizaţii de la Dâmboviţa şi Giurgiu.

„De asemenea, am depus la AEP plângeri pentru nişte platforme online folosite pe Facebook după ce campania electorală a luat sfârşit. (…) Până acum sunt patru sau cinci platforme online sponsorizate de către PNL care astăzi au fost folosite, după ce campania electorală a luat sfârşit”, a menţionat Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Ludovic Orban a făcut o plată unei clientele politice”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, la Zalău, în ultima zi de campanie electorală, că premierul Ludovic Orban ar trebui să aloce banii pentru dublarea alocațiilor copiilor.

Potrivit liderului social-democraților, Ludovic Orban a plătit, în prima săptămână cînd a preluat mandatul de premier, o sumă considerabilă „unei clientele politice”.
„Îmi pare rău pentru domnul Ludovic Orban, dar îmi aduc aminte, în prima săptămână parcă de când a fost învestit prim-ministru al României, a făcut o plată unei clientele politice, unor fraţi, Micula parcă, într-o sumă astronomică.

Vreau să-l anunţ oficial pe domnul prim-ministru că ar fi cazul, fiindcă mandatul dânsului se apropie de sfârşit, să aibă decenţa şi, la sfârşitul mandatului, să aloce banii necesari dublării alocaţiilor, mai ales după hotărârea Curţii Constituţionale, (sumă) care este mai mică cu aproape 100 de milioane de euro decât a plătit clientelei politice. Ăsta este adevărul, şi nu cel trâmbiţat şi minciunile arătate la televizor”, a susţinut Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă, la Zalău.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: