Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge va creşte de patru ori

Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge va creşte de patru ori

Marcel Boloș a anunţat că valoarea tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge va creşte de patru ori. Mărirea se va aplica de anul viitor.

Marcel Boloș a anunţat că va creşte valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge. Suma, care se va da de anul viitor este considerabilă. Aşadar, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, anunţă, marţi seară, că, de la 1 ianuarie, valoarea tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge va creşte de patru ori.

Marcel Boloș, veşti bune pentru donatorii de sânge

Concret, în bugetul pe 2024 va fi cuprinsă finanțare pentru ca valoare tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge să crească de patru ori.

„Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge – 280 de le 1 ianuarie 2024. Este anunţul cu care am încheiat ultima ediţie a Fidelis de anul acesta. Concret, în bugetul pe 2024 va fi cuprinsă finanţare pentru ca valoare tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge să crească de patru ori, de la 67 lei la 280”, anunţă, marţi seară, Marcel Boloş.

Ne puteți urmări și pe Google News

Doctor, Sânge, Viaţă, Venele, Durere

Marcel Boloș, despre valoarea tichetelor pentru donatori. Sursa foto: Pixabay

Ministrul Finanţelor: Este o formă de stimulare pentru cei care salvează vieţi

Marcel Boloş spune că „poate fi văzută ca formă de stimulare pentru cei care salvează vieți. Eu o văd ca formă de apreciere pentru că aleg să dăruiască viață celor aflați în nevoie. Potrivit acestuia, de fiecare dată, donatorii au primit cea mai bună dobândă şi cel mai mic prag de subscriere.

„Eu o văd ca formă de apreciere pentru că aleg să dăruiască viaţă celor aflaţi în nevoie. Bilanţul impresionant realizat de donatorii-investitori care s-au alăturat campaniei ”România are sânge de rocker, acum şi de investitor” în 2023 arată aşa: 15.000 vieţi salvate şi peste 522 milioane lei investiţi”, a mai transmis Marcel Boloş.

Marcel Boloș, despre dezvoltarea pieţei de capital

Ministrul Finanţelor a explicat, de asemenea, despre cum a încheiat ultima ediție a #Fidelis de anul acesta.

„În ceea ce priveşte dezvoltarea pieţei de capital, puţine proiecte pot să se mândrească cu impactul FIDELIS: 40% din activitatea pe piaţa primară derulată la Bursă au reprezentat-o emisiunile de titluri de stat ale Ministerului Finanţelor”, a mai transmis Marcel Boloş.