Evenimentul Zilei > Politica > MApN nu doreşte să comenteze subiectul privind declaraţiile jurnalistului Robert Turcescu
MApN nu doreşte să comenteze subiectul privind declaraţiile jurnalistului Robert Turcescu

MApN nu doreşte să comenteze subiectul privind declaraţiile jurnalistului Robert Turcescu

Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu despre informaţiile referitoare la Robert Turcescu apărute în spaţiul public în ultimele zile, scrie Agerpres.

„MApN aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Jurnalistul Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire, potrivit unui articol publicat duminică pe blogul său, unde a prezentat şi mai multe documente.

În cadrul emisiunii „Actualitatea Românească”, de la B1 TV, Turcescu a spus că acele documente sunt reale şi au fost postate de el.

Turcescu a precizat că nu a fost şantajat, nu a fost supus niciunei presiuni, ci a făcut aceste dezvăluiri pentru că acum 'a vrut Dumnezeu' şi că în contextul „ofiţerului acoperit la prezidenţiale” despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu, el „nu putea să se mai ascundă”.

De asemenea, realizatorul TV a afirmat că se va prezenta în faţa judecătorilor iar de luni nu va mai face emisiunea „Sub semnul întrebării”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: