Locotenent-colonel Dan Crişan a declarat că, cel mai probabil colegii militarului decedat vor fi schimbați la ceremonialul dedicat Zilei Naţionale.

„Colegii vor fi, probabil, schimbaţi, pentru a nu crea o stare emoţională. Vom vedea ce decizie va lua comandantul Diviziei în acest sens", a declarat, la Alba Iulia, ofiţerul de relaţii publice al Diviziei 4 Infanterie "Gemina" Cluj Napoca, locotenent-colonel Dan Crişan, potrivit Agerpres.ro.

Dan Crișan a transmis mesajul Ministerului Apărării Naţionale şi a Diviziei 4 Infanterie "Gemina", prin care și-a exprimat regretul faţă de producerea acestei tragedii. 

Locotenentul a transmis condoleanţe familiei lui Alexandru Orosz, militarul în vârstă de 33 de ani, decedat în incidentul de la Alba Iulia.

„Misiunea continuă, conform ordinului. Ne vom prezenta la ceremonie pentru a aduce omagiul nostru populaţiei din Alba Iulia. (…) Misiunea noastră continuă, aceea de a merge la ceremonialul de la Alba Iulia. Păcat de acest incident, pe care cu toţii îl regretăm”, a spus ofiţerul.