Evenimentul ZileiMonden„Mamma Mia!“ revine în forță la Sala Palatului. Spectacolul va fi unul grandios VIDEO

„Mamma Mia!“ revine în forță la Sala Palatului. Spectacolul va fi unul grandios VIDEO

„Mamma Mia!“ revine în forță la Sala Palatului. Spectacolul va fi unul grandios VIDEO
Spectacolul a avut un succes extraordinar înainte de pandemie, iar acum iubitorii genului musical vor avea din nou parte de trei ore de show total. Peste 70 de artiști vor urca pe scena de la Sala Palatului. Bilete s-au pus în vânzare.

Celebrul musical „Mamma Mia!“, revine astfel în forță după o pauză de doi ani, cu o distribuție de excepție, din care fac parte artiști celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și Bianca Purcărea.

Poveste savuroasă

Desemnat „Spectacolul anului 2018“ în România, show-ul va fi repus în scenă, pe 28 decembrie 2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume. 70 de artiști români vor urca pe scena, într-un spectacol legendar.

📷 Miluta Flueras ↠ http://fb.com/miluta7

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile iau însă întorsături complet neaşteptate, care duc la momente amuzante și fac deliciul publicului.

Momente de excepție

Artiștii vor dansa și interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”.

Loredana va putea fi admirată în interpretarea magistrală a Donnei Sheridan, o femeie puternică și independentă care își crește singură fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei îi va schimba radical viața. Horia Brenciu îl interpretează pe exuberantul Harry Bright, artistul împărțind aceleași inițiale și o extraordinară poftă de viață cu personajul din musical.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk va juca rolul lui Sam, unul dintre „tații” lui Sophie, care revine pe insula grecească pentru a lămuri misterul tinereții sale. Adrian Nour interpretează rolul celui mai boem personaj dintre cei trei tați, excentricul Bill.

Anca Țurcașiu interpretează savurosul rol Tanya, o adevărată pată de culoare a spectacolului. Ecaterina Ladin, joacă rolul încântătoarei Rosie, o scriitoare nemăritată, tocilară și puțin supraponderală, care cucerește publicul prin firea sa amuzantă și sinceră.

Biletele s-au pus în vânzare

„Mamma Mia!“ este unul dintre cele mai longevive show-uri din toate timpurile. Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway.

Datorită succesului international înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

Cei care doresc să aibă parte de o experiență de neuitat au acum posibilitatea de a-și achiziționa bilete la prețuri avantajoase. , Acestea pornesc de la 69 lei, biletele putând fi achiziționate din rețeaua www.IaBilet.ro. Organizatorii se așteaptă ca cele peste 7.000 de bilete disponibile să se epuizeze în prima luna de la punerea în vânzare.


Accesează: