Cântărețul și compozitorul Björn Ulvaeus (76 ani) a confirmat personal acest come back uimitor. Nu mai este o chestiune de dacă, este un lucru cert, a declarat muzicianul într-un interviu. El mai spune că simplul fapt că stau împreună în studio toți patru, după 40 de ani, este copleșitor.

Ulvaeus a anunțat că grupul suedez ABBA, iubit de o lume întreagă, s-a întâlnit la Stockholm pentru a discuta pe tema unei reuniuni, potrivit Rețeteșivedete. Membrii au revenit în studio pentru a înregistra noi materiale. De data aceasta, revenirea este sigură, după cum a declarat Ulvaeus, într-un interviu pentru The New York Times.

;

Celebră în anii 70, trupa ABBA a lansat ultimul său album de studio, The Visitors, în anul 1981. În 2018 au anunțat că intenționează să înregistreze piese noi pentru prima dată în decurs de 35 de ani. Acum s-a confirmat că au gata mai multe melodii decât au planificat inițial. Trupa s-a despărțit în 1983, iar ultima lor reprezentaţie în formulî completă a avut loc în 1984.

Celebra formație care făcea furori în deceniul 7 va lansa 5 piese noi

„Benny (n.r. – Andersson) și cu mine am scris câteva piese noi și în această toamnă vom avea muzică nouă de la ABBA. Dar nu am voie să spun nimic mai mult despre asta, îmi pare rău. V-aș fi spus totul, dar nu pot. Tot ce pot să vă spun este că a fost fantastic în studio, pentru că a fost ca și cum ar fi fost ieri. A fost așa ciudat să intrăm în acel studio și să ne uităm toți 4 unul la celălalt întrebându-ne „Ce-i asta?”. Totul a năvălit înapoi”, a declarat Björn Ulvaeus într-un interviu recent.

Până acum au mai existat câteva reuniri ale trupei ABBA, dar este pentru prima oară când membrii grupului simt nevoia să lanseze noi cântece într-un studio. În urmă cu 3 ani s-a mai invocat posibilitatea de a lansa două cântece noi, dar într-un proiect de televiziune, care presupunea reunirea unor variante digitale ale membrilor.