Cele trei femei, Servigean Rașid, Nerghiul Memet și Ghiulgian Memet, primele două depistate imediat, a treia fiind ultima găsită, și-au petrecut noaptea în arestul IPJ Constanța. Potrivit anchetatorilor, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat trei femei bănuite de comiterea faptelor.

Astfel, "în data de 30 ianuarie polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale, din Constanța, asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ a fost agresat fizic de mai multe persoane". În urma cercetărilor, polițiștii le-au reținut pe bază de ordonanțe pe cele trei femei, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, din Constanța. Astăzi vor fi prezentate procurorului de caz care urmează să dispună dacă va propune instanței arestarea sau o altă măsură preventivă.

Mamele reținute s-ar fi răzbunat pe elevul din clasa a V-a pentru că, periodic, le-ar agresa copiii dar și pe ceilalți colegi fără ca școala să ia vreo măsură în privința acestuia. Băiatul de aproape 14 ani, rămas repetent, este un copil problemă, colegilor din școală fiindu-le frică de el din cauza violenței cu care îi tratează. Deși mama lui împreună cu fiul ar fi trebuit să vină la consiliere psihologică, cei doi au refuzat să participe la ședințe.  

 

 

Te-ar putea interesa și: