Evenimentul Zilei > International > Mama unui TERORIST care a făcut PRĂPĂD la Paris rupe tăcerea: S-a DETONAT pentru că era stresat
Mama unui TERORIST care a făcut PRĂPĂD la Paris rupe tăcerea: S-a DETONAT pentru că era stresat

Mama unui TERORIST care a făcut PRĂPĂD la Paris rupe tăcerea: S-a DETONAT pentru că era stresat

Mama unui terorist kamikaze care a participat la atentatele din Paris a declarat că fiul ei nu a vrut să omoare pe nimeni. Femeia aruncă vina pe stres, care l-ar fi făcut pe Ibrahim Abdeslam, în vârstă de 31 de ani, să se arunce în aer.

Ibrahim s-a detonat pe bulevardul Voltaire, aproape de sala Bataclan, locul masacrului de vineri seara.

Fratele lui, Mohamed Abdeslam, a fost arestat în molenbeek, vestul oraşului Bruxelles, o zi după atacurile sângeroase din centrul Parisului.

Poliţia a ratat şansa de a îl prinde pe cel de-al treilea frate, Salah Abesalem, care este căutat în acest moment de autorităţi, după ce a scăpat ca prin urechile acului de oamenii legii din Franţa.

Astăzi, mama celor trei fraţi a ieşit să îşi apere public fiii, declarând că Ibrahim s-a aruncat în aer din greşeală şi că ar fi purtat material explozibile pentru că era stresat.

 

Familia Abdeslam s-a declarat surprinsă că Ibrahim a murit într-un atac de tip kamikaze lângă Stade de France, asta deşi băiatul petrecut timp în Siria pentru formare.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: