Timp de doi ani copilul a fost violat inclusiv în casa femeii. Ba mai mult, unul din obsedați avea fantezii în care îl chema pe băiat la el acasă, unde, înainte de a-l abuza, îl punea să se joace cu fiicele sale.

Copilul de 11 ani a fost violat de cei doi bărbați, aproape doi ani, la inițiativa mamei sale, Daniela Tripon, 48 de ani. Femeia mai are cinci fete, pe două din ele trimițându-le de asemenea la „produs”.

Tatăl copiilor prefera să dea foarte rar pe acasă, lucrând la o fermă din Zădăreni. Pentru a avea bani de băutură, Daniela Tripon a negociat cu doi indivizi cunoscuți la birt condițiile în care îi puteau abuza fiul. Sumele erau derizorii, și doar de două ori a acceptat plata în bunuri: o pereche de adidași și un telefon pentru copil.

Potrivit reprezentanților IPJ, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Arad au reținut, ieri, trei persoane, o femeie și doi bărbați, care sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuă, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada iulie 2016 – aprilie 2018, doi bărbați din localitățile Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale de mai multe ori cu un băiat în vârstă de 11 ani”, transmite Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

 

Băiatul abuzat, salvat de Protecția Copilului

Sursele EVZ arată că unul din clienți, Ioan Matei, 43 de ani, era cunoscut în Zădăreni drept un familist convins, tatăl a două fetițe. Celălalt client era un tânăr de 21 de ani, din Felnac, Matei-Florin Remeș.

În martie ar fi apărut un al treilea client, care, nemulțumit că nu putea abuza copilul atât de des cât își dorea, ar fi sunat la Protecția Copilului și a reclamat abuzul comis de ceilalți bărbați. DGASPC Arad au hotărât de urgență scoaterea copilului din acel mediu, fiind dat în grija unui unchi, care de altfel va demara procedura de solicitare a măsurii de plasament familial în familia extinsă. Acesta are în grijă și pe sora băiatului agresat, și ea tot minoră (17ani ), pe care o crește din copilărie. Băiatul a fost inclus într-un program de consiliere psihologică, declară Erika Stark, directorul general al instituției.

 

Te-ar putea interesa și: