Evenimentul Zilei > Actualitate > Mamă și fiică, OPERAȚII estetice de 86 de mii de dolari pentru ca AMBELE să semene cu Katie Price
Mamă și fiică, OPERAȚII estetice de 86 de mii de dolari pentru ca AMBELE să semene cu Katie Price

Mamă și fiică, OPERAȚII estetice de 86 de mii de dolari pentru ca AMBELE să semene cu Katie Price

Implanturi mamare, injecţii cu botox, implanturi de păr, măriri de buze şi remodelarea pomeţilor! Pe toate le-au făcut o americancă de 38 de ani, dar și fiica sa, de 20 de ani. Scopul: ambele vor să semene cu vedeta Katie Price!

Georgina Clarke și fiica ei, Kayla Morris, au cheltuit peste 86.000 de dolari pe operaţii estetice! Au făcut totul pentru a semăna cu idolul lor. Inclusiv streaptease și chiar prostituție! 

“Când Kayla mi-a spus că vrea să-şi pună implanturi cu silicon, m-am bucurat nespus. Îmi doream să fie genul ăsta de fată”, a spus Georgiana. La doar 17 ani, Kayla a început să lucreze într-un bar. Făcea striptease. Avea nevoie de bani pentru a-şi achita operaţiile estetice. În plus, se angajase ca escortă pentru un bărbat generos, dar bătrân, care o plătea, săptămânal, cu 1.300 de dolari. Sunt atât de norocoasă să am o fiică atât de generoasă, încât să-mi plătească tratamentele. Nu mă deranjeză că are un “sponsor”, chiar dacă este cu mult mai în vârstă decât ea, poate chiar şi decât mine! Nici măcar faptul că îşi dezgoleşte trupul pe bani, în faţa unor bărbaţi de “mâna a doua”, nu-mi provoacă repulsie. Nu-mi pasă de nimic din toate astea. Şi ştiţi de ce? Pentru că noi trăim Visul!”, a spus Georgina.

“Mama mea îmi este şi cea mai bună prietenă. Ador să o răsfăţ cu tratamente cosmetice şi operaţii estetice. Îmi place atât de mult cum arătăm acum!”, a spus Kayla.

Mama și-a antrenat fiica în discuții despre operații estetice încă de când Kayla avea 11 ani. „Atunci, mi-a spus că ar vrea să-şi mărească sânii. Ţin minte că, din când în când, îi dădeam bani de buzunar pentru a-şi pune gene sau unghii false. În ziua în care a împlinit 14 ani, i-am făcut un cadou surpriză: extensii de păr. A fost extrem de încântată!”, îşi aminteşte Georgina.

Atât mama, cât şi fiica sunt programate, în curând, pentru alte trei operaţii: implant mamar, implant fesier şi rinoplastii.