Evenimentul Zilei > Actualitate > Planul MALEFIC al unui ROMÂN din ITALIA. POLIȚIȘTII credeau că IUBITA lui a MURIT într-un ACCIDENT oribil, dar ADEVĂRUL este altul
Planul MALEFIC al unui ROMÂN din ITALIA. POLIȚIȘTII credeau că IUBITA lui a MURIT într-un ACCIDENT oribil, dar ADEVĂRUL este altul

Planul MALEFIC al unui ROMÂN din ITALIA. POLIȚIȘTII credeau că IUBITA lui a MURIT într-un ACCIDENT oribil, dar ADEVĂRUL este altul

Polițiștii din Italia care investigau moartea aparent accidentală a iubitei unui român au descoperit că bărbatul înscenase evenimentele. Anchetatorii au scos la iveală crima brutală a românului.

Bărbatul stabilit în comuna Tagliacozzo, regiunea L’Aquila a încercat să-i păcălească pe anchetatorii din Italia. Se pare că românul, în vârstă de 52 de ani, își ucisese tânăra iubită ca urmare a unei crize de gelozie, potrivit Știrilor Pro TV.

 

 

Decesul femeii, care lucra ca îngrijitoare pentru un cuplu de bătrâni, a fost raportat în noiembrie 2017, iar anchetatorii au crezut, inițial, că este vorba despre o moarte accidentală, fiind de părere că tânăra a căzut pe scări. Ipotezele s-au schimbat radical în urma cercetărilor făcute de medicii legiști, scrie presa locală.

 

În fapt, bărbatul ar fi lovit-o în repetate rânduri pe iubita sa cu capul de un zid, iar poi ar fi înscenat accidentul, aruncând-o pe scări. Anchetatorii au ajuns la această concluzie pe baza petelor de sânge găsite în locuința românului.

 

În mașina bărbatului au fost găsite mai multe pete de sânge, pe care acesta le-a pus pe seama unui accident în trafic. Se pare că sângele aparține victimei.

 

Românul a fost reținut de carabinieri și este acuzat de crimă.