Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil. Columbienii se roagă la portretul unei actriţe celebre din România. Portretul se află într-o mare catedrală
Incredibil. Columbienii se roagă la portretul unei actriţe celebre din România. Portretul se află într-o mare catedrală

Incredibil. Columbienii se roagă la portretul unei actriţe celebre din România. Portretul se află într-o mare catedrală

Maia Morgenstern este indubitabil una dintre cele mai mari actriţe din România, dar putem spune că şi din întreaga lume. Rolul pe care la jucat magnigic în filmul „Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson în 2004 a rămas în memoria a milioane de oameni.

Rolul Fecioarei Maria interpretat de Maia a fost prezentat de toate publicaţiile de profil din toată lumea, potrivit romaniatv.net

Iar într-o țară sud-americană, impactul interpretării actriței române a fost atât de mare, încât chipul său a devenit un simbol al celei care i-a dat viață lui Iisus! 

Actorul Constantin Chiriac a povestit despre experiența incredibilă pe care a avut-o în Columbia, la Bogota, unde a vizitat celebra Catedrală Monserrate.

„Am avut, la un moment dat, o revelație, fiind la Bogota, unde am triumfat cu câteva spectacole. Am dorit să vedem una dintre cele mai interesante catedrale, care este pe vârful unui munte, o catedrală catolică. Și acolo, alături de icoanele uriașe care erau în biserică, unde era locul de rugăciune și unde se aprindeau lumânările, erau portretele uriașe ale Maiei Mogenstern din filmul în care a interpretat-o pe Maria", a povestit Constantin Chiriac. 

Celebra actriță va primi anul acesta o stea pe Aleea Celebrităților, cu ocazia FITS, care se desfășoară în perioada 14-23 iunie.