Evenimentul Zilei > Actualitate > Maestrul evadărilor din carantină. Amendat cu 10.000 de lei, omul perseverează
Maestrul evadărilor din carantină. Amendat cu 10.000 de lei, omul perseverează

Maestrul evadărilor din carantină. Amendat cu 10.000 de lei, omul perseverează

Un tulcean a devenit un maestru al evadărilor din carantină. El a fost amendat cu 10.000 de lei după ce a fost prins de polițiști pentru că a mersă să se tundă, deși era în izolare. El a fost dus la un centru de carantină.

 

Bărbatul a evadat după numai câteva ore. Omul a fost mutat în alt centru de carantină de unde a reușit de asemenea să fugă, însă a fost prins de autorități.

„Un bărbat aflat într-un centru de carantină, a încercat să fugă, fiind prins de oamenii legii. Jandarmii l-au amendat cu suma de 10.000 de lei deoarece nu a fost găsit acasă, aflându-se pe lista persoanelor izolatate la domicilu,  el spunând ulterior că a mers să se tundă. Pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu, bărbatul a fost dus într-un centru de carantină pentru 14 zile, având obligaţia să suporte toate cheltuielile în această perioadă.

După câteva ore, bărbatul a fost surprins în timp ce ieşea din cameră pe acoperişul clădirii în care funcţionează centrul de carantină. Acesta a fost  transferat în alt centru de carantină, iar duminică seara un echipaj al Poliţiei Rutiere s-a prezentat pentru a însoţi echipajul ISU care urma să facă transferul persoanei respective.

În timp ce erau desfăşurate procedurile necesare pentru transfer, bărbatul a fost observat în timp ce sărea gardul centrului de carantină. Agenţii de poliţie au plecat imediat în urmărirea sa, bărbatul fiind imobilizat după aproximativ 150 de metri”, au precizat reprezentanţii IJJ Tulcea, informează Antena3.