Evenimentul Zilei > Monden > „Mă simt vinovat? E destul!” Prinţul Harry a descărcat totul. Să vină replica Reginei!
„Mă simt vinovat? E destul!” Prinţul Harry a descărcat totul. Să vină replica Reginei!

„Mă simt vinovat? E destul!” Prinţul Harry a descărcat totul. Să vină replica Reginei!

Prinţul Harry a imitat gesturile celorlalte figuri regale din familie şi a intrat în direct cu supuşii săi din Marea Britanie.

The Sun a relatat ce a transmis Prinţul Harry de la reşedinţa din California (Los Angeles), în care locuieşte împreună cu soţia Meghan Markle şi fiul Archie.

Ducele de Sussex le-a transmis mai ales părinţilor şi celor care lucrează în sistemul de Sănătate să fie optimişti, aspect pe care îl consideră foarte important în timpul acestei crize pe care a generat-o temutul coronavirus.

Iată ce a spus prinţul în vârstă de 35 ani în cele 30 minute de dialog cu supuşii săi: „Există o mulțime de lucruri pozitive care se întâmplă în același timp și a putea avea timp în familie – atât de mult timp în familie – aproape te face să te gândeşti: «Mă simt vinovat că am avut atât de mult timp în familie?»

Trebuie să sărbătoreşti acele momente în care doar eşti pe podea rostogolindu-te isteric de colo colo. Inevitabil, o jumătate de oră mai târziu, poate o zi mai târziu, va fi ceva de care trebuie să te ocupi și nu mai ai cum să scapi.”

Cea care s-a ocupat de transmisiunea specială a fost o asistentă ce lucrează la una dintre organizaţiile de caritate pe care Prinţul Harry le-a sprijinit de-a lunugl timpului, WellChild.

„Tot respectul pentru fiecare dintre voi. Este greu pentru fiecare, dar mai ales pentru voi. Ştiu că WellChild face tot ce poate pentru a vă sprijini.

Sper că prin intermediul acestui filmuleţ vom putea evidenţia şi mai clar guvernanţilor şi celorlalţi că vă aflaţi în categoria vulnerabilă şi că WellChild are nevoie de mai mult ajutor”, a fost mesajul Ducelui de Sussex pentru micuţii din Regatul Unit.

Acesta s-a mai referit la „puterea” şi „rezistenţa” lor, după care a încheiat spunând că resimte o oarecare stare oboseală: „A avea un singur copil de 11 luni este suficient!”

Mesajul Prinţului Harry a venit după ce The Sun a dezvăluit că acestuia îi lipseşte Canada, ţară în care „a fost cel mai fericit vreodată”.

Amintim că Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat în acest an la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, după care s-au mutat în Canada.

Din cauza pandemiei de coronavirus, dar şi pentru că în ţara vecină aveau mai multe oportunităţi financiare, cei doi au decis în cele din urmă să se mute în SUA.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: