Unul dintre războaiele despre care prezentatorul a vorbit este cel dintre fostul președinte al statului, Traian Băsescu, și generalul Coldea de la SRI, Koveși de la DNA și Stanciu, șefa Înaltei Curți de la Justiție, iar motivul ar putea fi arestarea Elenei Udrea și a lui Mircea Băsescu.

Cel de-al doilea război subteran care se poartă este între SRI, SIE și DNA, a transmis Silviu Mănăstire în emisiunea sa.

“Deloc întâmplător în ultimii doi ani, parchetul anticorupție a arestat mai mulți oameni de afaceri despre care se spune că ar fi apropiați "sentimental să zicem" de serviciul de informații externe. DNA l-a executat pe mogulul media, Dan Adamescu, DIICOT l-a reținut puțin pe afaceristul Cristi Burci, alte dosare se pregătesc pentru gruparea afaceriștilor de la Monaco, condusă informal de Dragoș Dobrescu, un băiat care miroase și el a parfumuri externe. Zilele trecute procurorii au cerut arestarea altui personaj de legendă, anume Elan Schwartzenberg, fugit de doi ani în Israel. Tot procurorii DNA au deschis o bătălie ciudată cu cel mai bogat miliardar din Israel pe nume Beny Steinmetz, pe care au vrut să-l aresteze în dosarul prințului Paul. Este amuzant cum procurorii din România, o țara care nu contează, cred că îl pot arestă pe unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din lume, care miroase și el pregnant a Mossad.

În timp ce procurori DNA au beneficiat de sprijinul SRI și au băgat la răcoare mulți băieți din externe la conducerea SIE a revenit Mihai Razan Ungureanu, un domn care înțelege foarte bine jocul de putere. Fără nicio legătură cu revenirea lui MRU am văzut cum judecătorii Curții Constituționale au decis pe neașteptate că parteneriatul dintre DNA și SRI este neconstituțional. Mai pe românește DNA nu te mai poate arestă cu ajutorul SRI, cum se întâmplă de vreo 10 ani în România. În paralel, anumite zone din mass media au declanșat atacuri  la adresă SRI, a generalului Coldea și a doamnei Kovesi. La fel de întâmplător, alte părți din mass media l-au atacat pe șeful SIE Ungureanu: pentru că s-ar fi certat cu președintele Iohannis și refuză să-și dea demisia. Deși nimeni nu va recunoaște public războiul dintre oamenii SRI și oamenii SIE este în plină desfășurare.”