LUPTE SÂNGEROASE între CÂINI PERICULOȘI, oprite cu FOCURI DE ARMĂ. Cuib de PARIURI ILEGALE | VIDEO

LUPTE SÂNGEROASE între CÂINI PERICULOȘI, oprite cu FOCURI DE ARMĂ. Cuib de PARIURI ILEGALE | VIDEO

Un adevărat ring de luptă pentru câini periculoși a fost descoperit într-o comună din județul Argeș. Polițiștii au dat peste zeci de pariori și spectatori care asistau la duelurile sângeroase între animale. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i opri pe cei care o luaseră la fugă.

VEZI VIDEO AICI! Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş și Poliției Orașului Costeşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, au efectuat, ieri, două percheziții, pe raza comunelor Bradu și Suseni, din județul Argeş, la locuinţele unor bărbaţi bănuiți de organizarea de lupte între câini periculoși.

Cei vizați de pecheziții sunt bănuiți că ar fi pregătit câini special pentru organizări de lupte sângeroase între animale. Anchetatorii aveau și informații că cei doi organizau concursuri clandestine și pariuri pe seama bietelor patrupede care se luptau, uneori, până la moarte. În timpul „vizitei” inopinante de la locuința unui organizator de astfel de lupte, un tânăr de 26 ani, din Suseni, județul Argeş, au fost depistaţi în flagrant doi bărbați ai căror câini se luptau într-un ţarc special amenajat în spatele locuinţei.

De asemenea, au mai fost identificaţi trei bărbaţi care intenţionau să organizeze o altă luptă între câini, precum şi alte 24 de persoane care asistau la luptele dintre câini.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrucât la sosirea poliţiştilor mai multe persoane au părăsit curtea imobilului și au fugit pe un câmp din apropiere, pentru prinderea lor s-au executat șase focuri de avertizare în plan vertical.

Faţă de cinci persoane, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore.

Câinii de luptă depistaţi au fost predaţi în custodia reprezentanţilor unei asociații chinologice din Argeş, până la finalizarea cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - I.G.P.R..