Evenimentul Zilei > Social > Ludovic Orban a explodat: PSD minte cu nesimțire! Ce urmează pentru „Prima Casă”
Ludovic Orban a explodat: PSD minte cu nesimțire! Ce urmează pentru „Prima Casă”

Ludovic Orban a explodat: PSD minte cu nesimțire! Ce urmează pentru „Prima Casă”

Premierul Ludovic Orban a răspuns extrem de dur, miercuri, „propoagandei” făcute de PSD împotriva Guvernului pe tema programului „Prima Casă”.

„Disperat că a pierdut puterea după ce şi-a bătut joc 3 ani de ţară, PSD lansează în fiecare zi minciuni, noi şi noi minciuni. Ultima minciună este o campanie mizerabilă în care populaţia României este dezinformată în mod vădit privitor la „Prima casă”, în care PSD aruncă pe piaţă minciuna gogonată că PNL şi Guvernul PNL nu mai finanţează „Prima casă”, a spus Orban.

„Guvernul a avut prevăzută suma, este cred în plafon de 2 miliarde, urmează să emitem hotărârea de guvern cu stabilirea condiţiilor pe anul în curs şi, ca atare, dezmint categoric această minciună gogonată, această nouă minciună gogonată care arată cât de neruşinaţi şi de lipsiţi de respect faţă de cetăţenii României sunt cei de la PSD, care continuă zi de zi să lanseze noi dezinformări, noi minciuni pe piaţă, care sunt demontate prin deciziile şi acţiunea Guvernului de zi cu zi”, a mai spus premierul la Palatul Victoria.

Orban a adăugat că Guvernul a prevăzut în legea bugetului de stat şi în legea bugetului asigurărilor sociale suma necesară pentru aplicarea legii pensiilor şi, ca atare, pensiile vor creşte.