Evenimentul Zilei > Actualitate > Azi, de la 18.30, în Ștefan cel Mare, generațiile Dinamo 90 și Rapid 99 față în față. Meci de gală la București
Azi, de la 18.30, în Ștefan cel Mare, generațiile Dinamo 90 și Rapid 99 față în față. Meci de gală la București

Azi, de la 18.30, în Ștefan cel Mare, generațiile Dinamo 90 și Rapid 99 față în față. Meci de gală la București

Pe banca dinamoviștilor va sta Mircea Lucescu, pe cea a Rapidului, Răzvan Lucescu!

În această-seară, de la 18.30, meci de gală în Ștefan cel Mare. Dinamo din anii 89 – 90 si Rapidul anilor 99 – 2000. Ambele echipe, un numitor comun: Mircea Lucescu, cel cu care au câștigat titlul de campioană. Întâlnirea conține și o surpriză de zile mari. Pe banca dinamoviștilor va sta Mircea Lucescu, iar pe cea a rapidiștilor, Răzvan Lucescu!

Intrarea e liberă, meciul are și scop caritabil, în ajutorul unui adolescent de 15 ani, Gabriel Bălăcean, căruia o malfomație genetică îi macină trupul. Pentru a-l ajuta să strângă cei 200.000 de euro necesari tratamentului din Franța, legende dinamoviste și rapidiste vor disputa astăzi un meci al amintirilor pe stadionul Dinamo.

Loturile celor două echipe vor cuprinde cei mai importanți jucători din istoria celor două echipe: Andone, Marica, Fl. Petre, Kiriță, Dănciulescu, Stelea, Câmpeanu, C. Munteanu, Răducioiu, Lupu, Iftodi, Sabău ori Pancu, Dulca, Maier, Măldărășanu, Ganea, Lobonț, Șumudică, Ștefan Nanu, Stanciu, Raț, D. Niculae, Maftei sau Dani Coman. 

„Vrem ca publicul să vină în număr cât mai mare, în primul rând să ajutăm acest copil care are nevoie de noi, iar în al doilea rând să ne amintim de două dintre cele mai mari generații ale lui Dinamo și Rapid. Două generații care umpleau stadioanele și inimile suporterilor de bucurie”, a declarat Mircea Lucescu, inițiatorul evenimentului.

Meciul va fi transmis în direct de postul Digi Sport 1.

 

„Am jucat contra lui Răzvan, în acel meci din Cupa UEFA, Șahtior – Rapid din 2005. A fost un caz unic, când tatăl și fiul se întâlnesc ca antrenori la un asemenea nivel. Atunci, a câștigat el cu 1-0. Sper să-mi iau revanșa”, a declarat Mircea Lucescu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: