Evenimentul Zilei > International > LOVITURĂ DURĂ pentru România! SOMAȚIE de ULTIMĂ ORĂ de la Bruxelles. Mesajul este CLAR
LOVITURĂ DURĂ pentru România! SOMAȚIE de ULTIMĂ ORĂ de la Bruxelles. Mesajul este CLAR

LOVITURĂ DURĂ pentru România! SOMAȚIE de ULTIMĂ ORĂ de la Bruxelles. Mesajul este CLAR

România, alături de alte state membre UE, au fost avertizate prin scrisori de la Comisia Europeană că nu au adoptat reglementări importante la nivel comunitar.

Comisia Europeană a trimis mai multe scrisori României, Austriei, Belgiei, Bulgariei, Cehiei, Republicii Cipru, Croaţiei, Estoniei, Greciei, Lituaniei, Luxemburgului, Maltei, Poloniei, Portugaliei, Sloveniei şi Spaniei, prin care anunță că aceste țări nu au adoptat noile reglementări ale Uniunii Europene privind combaterea terorismului.

Țările din Uniunea Europeană sunt obligate să-și alinieze legislația noilor reglementări comunitare cu privire la combaterea terorismului, adoptate în 2017.

Noile reglementări sancționează diverse acte considerate teroriste, printre care intenţiile de a comite atentate, participarea la antrenamente în scop terorist şi finanţarea terorismului, informează Mediafax.ro.

Reglementările prevăd și acordarea de asistență posttraumatică a victimelor implicate în atacuri teroriste. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.