Mai mult decât atât, toate cererile depuse astăzi de judecătoare, inclusiv cea de recuzare a membrilor instanţei, au fost refuzate, potrivit Antena3.

 

A fost EXCLUSĂ din magistratură, însă SOARTA ei va fi DECISĂ astăzi. Camelia Bogdan, din nou, în fața judecătorilor!

 

Camelia Bogdan a contestat faptul că a fost mutată disciplinar, iar Curtea Supremă a tranșat definitiv această speță. Totodată, judecătoarea a cerut revocrea judecătorilor din dosarul său, pe motiv că a citit pe un site că aceștia sunt securiști.

Camelia Bogdan se întoarce în magistratură. Judecătoarea, sancţionată mai blând

e 8 februarie 2017, Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură, în urma unei decizii a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Motivul excluderii l-a constituit faptul că judecătoarea s-ar fi aflat în incompatibilitate/ conflict de interese, deoarece ar fi predat în 2014 în cadrul unui seminar de prevenire a fraudei şi corupţiei funcţionarilor APIA, instituţie subordonată Ministerului Agriculturii, care a fost parte civilă în dosarul ICA.

Ciuvică, revoltat de decizie

Mugur Ciuvică, şeful Grupului de Investigaţii Politice, cel care a făcut plângerea care a stat la baza excluderii judecătoarei, s-a arătat revoltat de decizia Instanţei supreme şi are un mesaj pentru magistraţii care au făcut opinie separată: „Cei doi și-au bifat cumva apartenența la câmpul tactic și probabil că așteaptă să fie apreciați sau susținuți în continuare de domnul general Dumitru Dumbravă de la SRI. Cei doi și-ar fi dorit să o exonereze pe Camelia Bogdan de orice vină”.