Evenimentul Zilei > Sport > Lovitură năprasnică pentru Gigi Becali. Judecătorii i-au impus ceva ce-i va provoca coșmaruri
Lovitură năprasnică pentru Gigi Becali. Judecătorii i-au impus ceva ce-i va provoca coșmaruri

Lovitură năprasnică pentru Gigi Becali. Judecătorii i-au impus ceva ce-i va provoca coșmaruri

Mare lovitură pentru Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, care a pierdut un proces pe care îl deschisese în urma unei hotărâri a celor de la FRF.

Lovitură pentru Gigi Becali. Finanțatorul de la FCSB și președintele Valeriu Argăseală au pierdut procesul prin care au contestat decizia FRF și LPF legată de introducerea obligativității echipelor de fotbal feminin pentru obținerea licențelor echipelor din Liga 1.

Gigi Becali și FCSB au pierdut procesul prin care contestau decizia FRF

Președintele de la FCSB a chemat în judecată FRF și LPF pentru deciziile din 3 iulie 2019, respectiv din data de 29 octombrie 2019, când Federația o hotărât ca echipele din Liga 1 să primească licență doar dacă au și o echipă de fotbal feminin, anunță prosport.ro.

Tribunalul București a respins ca neîntemeiată cererea celor de la FCSB. În plus, în punctul de vedere transmis de UEFA s-a menționat că aceasta acordă toată atenția fotbalului feminin și că are în vedere o strategie care poziționează fotbalul feminin ca una dintre cele patru priorități din prezent până în anul 2024.

Strategia este în sensul dublării participării, extinderea acoperirii competițiilor și îmbunătățirea normelor privind jucătoarele în toată Europa. UEFA a recomandat o abordare echilibrată de la programe dedicate care promovează participarea la competiții structurate care întrețin și susțin echipele și jucătoarele de elită.

Latifundiarul din Pipera a luat foc atunci când a auzit de fotbal feminin

„Eu sunt gata să mă duc la judecător să întreb dacă cineva de pe globul pământesc te poate obliga să faci ceva ce nu vrei să faci. Nouă ne lipsește demnitatea. Regula U21 n-am contestat-o, ne-au păcăli cu ea. Dar această regulă o contestăm, îl pun pe Argăseală să facă plângere”, afirma Gigi Becali, legat de subiectul înființării unei formații de fotbal feminin.

„Ele nici firimiturile de la masa bogaţilor nu le culeg. Vin şi joacă de plăcere. Eu cred în fetele astea, mai tare ca-n orice! Cred că în câţiva ani vor umple stadioanele în România. Ele deja se bat de la egal la egal cu băieţii”, spunea Gigi Becali în anul 2020.