Evenimentul Zilei > Social > Lovitură în media! Oreste ”rezist” se întoarce spășit la Realitatea! A făcut pace cu ”dușmanul”Cozmin Gușă
Lovitură în media! Oreste ”rezist” se întoarce spășit la Realitatea! A făcut pace cu ”dușmanul”Cozmin Gușă

Lovitură în media! Oreste ”rezist” se întoarce spășit la Realitatea! A făcut pace cu ”dușmanul”Cozmin Gușă

Anul trecute, între Oreste Teodorescu și Cozmin Gușă a existat un conflict care a luat amploare și care s-a lăsat cu grave acuzații de o parte și de alta.

Acum, Oreste a anunțat că se reîntoarce la Realitatea Plus, unde va modera emisiunea ”Jocuri de putere”, realizată până anul trecut de marele său prieten Rareș Bogdan. De altfel, Rareș Bogdan a intrat anul trecut într-o grevă de câteva zile, după ce patronatul postului de televiziune i-a interzis lui Oreste să mai apară în emisiunea ”Jocuri de putere”.

Acum, Oreste scrie pe facebook că „Jocuri de putere cu Rares Bogdan’ a fost mai mult decât o emisiune. A fost o stare de spirit, o chemare la luptă împotriva corupției, ipocriziei și ticăloșiei politice. Plecarea lui Rareș a lăsat un gol care trebuie umplut! România normală are nevoie de o presă normală! Cei mai buni și onești jurnaliști, cei mai cerebrali politicieni și mințile cele mai creative vor deconspira Jocurile de Putere alături de Oreste Teodorescu. De ce le-a fost cel mai frică, nu scapă! Revenim în forță, în formula consacrată! Fără menajamente cu Puterea, fără nici un compromis față de impostura, corupția și ticăloșia politica! România normală are nevoie de presă normală!”, a scris Oreste pe pagina sa de Facebook.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: