Evenimentul Zilei > Social > Lovitură grea pentru veterani. Centrul de Refacere, în pericol
Lovitură grea pentru veterani. Centrul de Refacere, în pericol

Lovitură grea pentru veterani. Centrul de Refacere, în pericol

Centrul de Refacere și Recuperare pentru Veterani, de la Mănăstirea Dealu, a suferit distrugeri mari în urma unei furtuni violente. Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” face un apel la solidaritate pentru repararea pagubelor.

Imagini șocante la Centrul de Refacere și Recuperare pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu. O furtună violentă a distrus parte din munca lungă si grea pe care Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” a depus-o pentru construirea primului centru de acest gen din România, destinat celor care au fost răniți și au luptat în Teatrele de Operații din Afganistan, Irak și Bosnia.

Pe site-ul amvvd.ro. militarii veterani au lansat un apel de solidaritate pentru repararea clădirii afectate de furtună:

„Știm că Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce, simțim că este greu să realizăm singuri ceea ce furtuna a luat și vă solicităm tuturor sprijinul pentru „a reclădi” tot ceea ce „a dispărut”.

Acest ajutor nu va fi pentru noi, o veți face în primul rând pentru veteranii care merită acest loc și îl așteaptă de atât timp. Este oricum prea puțin în comparație cu sacrificiul lor.

Haideți alături de noi sâmbătă, 27 iulie 2019 pentru a reclădi ceea ce furtuna a distrus!”.

Conturile în care se pot face donații către Centrul de Recuperare și Refacere sunt :

LEI : RO55BRDE410SV50716134100

EURO : RO51BRDE410SV50716214100

Save

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: