Evenimentul Zilei > Politica > LOVITURĂ pentru FIREA. CNAIR face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre „modul de operare” al PRIMARULUI CAPITALEI
LOVITURĂ pentru FIREA. CNAIR face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre „modul de operare” al PRIMARULUI CAPITALEI

LOVITURĂ pentru FIREA. CNAIR face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre „modul de operare” al PRIMARULUI CAPITALEI

CNAIR a emis un comunicat în care susține că primarul Capitalei, Gabriela Firea, vehiculează public informații „neverificate și trunchiate”.

„Primăria Generală a Capitalei vehiculează public din nou informaţii neverificate, trunchiate şi confuze referitoare la Centura Capitalei, iar modul în care Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea abordează acest subiect nu este de natură să sprijine proiectul în sine”, susțin reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citați de Agerpres.

Este un nou episod din războiul politic dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea, motivul fiind de această dată disputa pe centura Bucureștiului.

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a afirmat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că se impune o “schimbare majoră” la nivelul conducerii CNAIR, precizând că va supune acest subiect spre dezbatere în forurile statutare ale PSD.

„Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea continuă să lanseze acuzaţii la adresa CNAIR, fără a verifica informaţiile şi fără argumente reale. Deşi i s-a explicat atât formal, cât şi informal care este parcursul unei cereri de finanţare europeană, aceasta revine cu acuze bazate pe informaţii prezentate trunchiat. De aceea ne vedem obligaţi ca pentru corecta informare a opiniei publice să reamintim procedura legală necesară obţinerii fondurilor europene destinate inclusiv obiectivelor Centurii Bucureşti (autostrada de Centură Bucureşti Sud, pasajele Mogoşoaia, Domneşti, Berceni şi Olteniţa, lărgirea la 4 benzi a secţiunilor cuprinse între A1 şi DN7, DN2 şi A2 şi A1 şi DN5, aflate pe actuala Centură a Capitalei)”, se menţionează în comunicatul CNAIR.