Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitură cumplită pentru Dragnea! Primește vești grave de acasă! Ce s-a întâmplat
Lovitură cumplită pentru Dragnea! Primește vești grave de acasă! Ce s-a întâmplat

Lovitură cumplită pentru Dragnea! Primește vești grave de acasă! Ce s-a întâmplat

Gina, soția lui Valentin Dragnea și nora faimosului politician aflat acum după gratii, se luptă de mai bine de un an cu polițiștii, care au amendat-o pentru o depășire printr-un loc interzis. Deși are multe contravenții la activ, tânăra nu admite cu niciun chip decizia judecătorilor.

Nora lui Liviu Dragnea a rămas fără permis pe 9 iunie 2019, după ce a fost oprită în trafic de un echipaj pe drumul de la Alexandria, orașul natal al soțului său, la București. Tânăra se afla la bordul unui Porsche Cayenne și a depășit un Ford Transit, care avea ușile din spate deschise și transporta utilaje agricole care nu păreau asigurate, pe un teren înclinat, în locul respectiv existând un indicator cu ”depășirea interzisă”.

Invitată la depășire?

Gina Alexandra Dragnea le-a povestit judecătorilor că șoferul din față a observat-o și a încetinit, trăgând dreapta de volan și invitând-o, practic, să-l depășească. Tânăra spune că depășirea s-a făcut fără depășirea axului drumului și fără să pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

Oprită de polițiștii din Giurgiu, Gina Alexandra Dragnea nu le-a prezentat permisul de conducere, motivând că nu-l are asupra ei. Aceștia au amendat-o cu 580 lei și i-au ridicat dreptul de a conduce pe drumuri publice pentru 30 de zile.

12 contravenții în 4 ani

Judecătorii i-au respins, în primă fază, cererea nurorii lui Liviu Dragnea. Aceștia au luat în calcul și faptul că tânăra nu era la prima ”faptă” și că în ultimii 12 ani a acumulat nu mai puțin de 12 contravenții. Instanța precizează că ”petenta nu a făcut dovada existenței unor împrejurări care să justifice înlocuirea sancțiunilor aplicate cu sancțiunea avertismentului” și că ”sancțiunile stabilite în cauză sunt necesare pentru prevenirea săvârșirii de noi contravenții de către petentă și formarea unor atitudini corecte a acesteia față de ordinea de drept și regulile de circulație rutieră”.

Puțin sensibilă la movitația cu rol educativ a sancțiunii care i-a aplicat, deși este fiică de preot, Gina Alexandra Dragnea nu s-a împăcat însă cu decizia primei instanțe și a cerut apel, informează Wowbiz.

Bruneta s-a căsătorit cu Valentin Dragnea în anul 2018, iar evenimentul a ținut mult timp prima pagină a tabloidelor. Printre invitați au fost și parlamentari PSD, primari, preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri, cât și prim-ministrul, la acea vreme, Viorica Dăncilă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: