Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Groza şi-a luat mâna de pe fiica ei? „Să facă ce îi place!”
Loredana Groza şi-a luat mâna de pe fiica ei? „Să facă ce îi place!”

Loredana Groza şi-a luat mâna de pe fiica ei? „Să facă ce îi place!”

Loredana Groza e una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Are o carieră de vis în muzică şi de televiziune, dar toate acestea n-au împiedicat-o să aibă și o familie frumoasă

Loredana Groza este mama unei fete în vârstă de 22 de ani, şi tot ceea ce își dorește  este ca relația lor să fie una cât mai apropiată și să îi insufle Elenei câteva dintre crezurile sale de viață.

La rândul său, adolescentă rebelă, Loredana Groza mărturisește că s-a recunoscut în fiica sa, din acest motiv a fost îngăduitoare cu Elena când a traversat aceeași perioadă a vieții.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi cadru apropiat

”Adolescența a fost o căutare și o continuă rebeliune, eu am fost un copil rebel. Abia apoi ajungi la vorbele părinților și îți dai seama cât de neascultător era copilul din tine, dar cred că adolescența e sinonimă cu a fi rebel. Eu aș sfătui părinții de adolescenți să fie prieteni, să comunice, să nu îi judece prea aspru, să nu îi pedepsească dacă fac câte o prostie și dacă nu îi ascultă în totalitate pentru că e normal să ne amintim cum am fost noi și să nu îi judecăm prea aspru pe copiii noștri”, a declarat vedeta.

Loredana, o mamă model

Cât despre îndrumarea în viață, Loredana Groza a pus accent mai mult pe pasiunile fiicei sale decât pe ce și-ar fi dorit ea pentru Elena, și mai mult pe ceea ce simte decât pe lucruri materiale.

Loredana Groza face mărturisiri despre fiica ei. ”E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama”

”Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă. E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos”, a declarat Loredana potrivit tacataca.