Evenimentul Zilei > Actualitate > Liderul SUPREM, căzut în DIZGRAȚIE. Kim Jong-Un a apărut şchiopătând la televiziunea de stat nord-coreeană
Liderul SUPREM, căzut în DIZGRAȚIE. Kim Jong-Un a apărut şchiopătând la televiziunea de stat nord-coreeană

Liderul SUPREM, căzut în DIZGRAȚIE. Kim Jong-Un a apărut şchiopătând la televiziunea de stat nord-coreeană

Televiziunea de stat a Coreii de Nord a difuzat o înregistrare în care liderul nord-coreean Kim Jong-Un apare şchiopătând în una din vizitele efectuate în luna iulie în ţară.

Difuzarea unei astfel de înregistrari la televiziunea de stat a Coreii de Nord este un caz extrem de rar, deoarece de regulă operatorii de televiziune încearcă să ascundă prin toate mijloacele orice handicap sau posibile probleme de sănătate ale liderului de la Phenian.

”În ciuda dificultăţilor fizice, mareşalul continuă să urmeze calea de conducere a poporului”, citează agenţia Kyodo, preluată de Ria Novosti, un fragment din materialul televiziunii de stat nord-coreene.

Zvonuri cu privire la o posibilă deteriorare a stării de sănătate a lui Kim Jong-Un au reapărut după ce liderul nord-coreean a fost absent la recenta sesiune a Adunării Populare Supreme a RPDC, relatează Agerpres.

Potrivit RIA Novosti, care citează opiniile unor experţi internaţionali, în afară de posibilele probleme de sănătate, Kim Jong-Un ar putea să evite apariţiile în public şi ca urmare a situaţiei tulbure de la Phenian, pe fondul ”luptei continue pentru putere” între responsabili militari de rang înalt,.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News