Locuri de muncă plătite cu 4.000 de euro pe lună. Țara care îi așteaptă pe români

Locuri de muncă plătite cu 4.000 de euro pe lună. Țara care îi așteaptă pe români Bani. Euro. Sursa: arhiva EVZ

Doi tineri români au plecat din țară pentru un trai mai bun și au ajuns să câștige salarii uriașe. Teodora și Andrei au ales Laponia pentru a încasa o astfel de remunerație lunară, dar și pentru experiența de a locui în acest loc aparte de pe Pământ.

Cei doi români au pornit în vânătoarea unor locuri de muncă bine plătite. În căutarea lor, Teodora și Andrei au ales să lase în pate România și să se mute în Laponia. Dacă în țară primeau salarii minime, aceștia au ajuns să încaseze în jur de 4000 de euro lunar. În plus, aceștia nu au cheltuieli majore, astfel încât au posibilitatea de a-și strânge toți banii.

Locuri de muncă în Laponia

Cei doi români curajoși trăiesc o viață  aparte, departe de casă, în Laponia. Teodora și Andrei au acceptat au un job sezonier, care le aduce numeroase împliniri. Pe lângă veniturile substanțiale, aceștia se bucură din plin de o experiență unică.

Locuri de muncă plătite cu 4000 de euro pe lună. Țara care îi așteaptă pe români

Laponia. Sursa foto: Dreamstime.com

Teodora este studentă în Cluj, la Universitatea Babeș-Bolyai, fiind pasionată de lumea afacerilor. Tânăra a mărturisit că a căutat, pe internet, locuri de muncă plătite decent, iar astfel a ajuns la piața muncii din Laponia.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am căutat pe internet ’business job in Lapland’ și prima opțiune a fost o companie din Londra, care căuta să angajeze un business representative. Eu sunt din Sibiu, dar merg la facultate la Cluj, la Universitatea Babeș-Bolyai, sunt studentă în anul III, la Administrarea Afacerilor, pe limba germană. M-am gândit că un job care face referire la business mi s-ar potrivi, fără să știu însă în ce constă”, a povestit tânăra.

Experiență unică

Cei doi tineri au convins o companie din Marea Britanie că au abilitățile necesare de a ocupa un post în Laponia. Astfel, aceștia au fost îndrumați spre stațiunea Levi, vizitată de turiștii din întreaga lume.

Românii au fost învățați să se ocupe de turiștii din Marea Britanie care vizitează Laponia. De asemenea, aceștia au învățat să  și să organizeze excursii opționale.

Locuri de muncă sezoniere, plătite cu mii de euroCuplul de români petrece în Laponia puțin puțin trei luni, în fiecare an. Cei doi s-au obișnuit cu mediul, fiind înconjurați de zăpadă, câini husky și multe provocări. „Am învățat despre temperaturi, activități, excursii cu reni, cu Husky și am avut șansa de a experimenta toate aceste activități, pentru noi a fost ca o vacanță. Mentalitatea lor este că nu poți vinde ceva dacă nu ai avut experiența respectivă. ”, au precizat aceștia. Cu toate că lucrează la temperaturi de -20 de grade Celsius, cei doi români sunt extrem de încântați de această oportunitate.

Laponia. Sursa foto: Dreamstime.com

Locuri de muncă sezoniere, plătite cu mii de euro

Cuplul de români petrece în Laponia puțin puțin trei luni, în fiecare an. Cei doi s-au obișnuit cu mediul, fiind înconjurați de zăpadă, câini husky și multe provocări.

„Am învățat despre temperaturi, activități, excursii cu reni, cu Husky și am avut șansa de a experimenta toate aceste activități, pentru noi a fost ca o vacanță. Mentalitatea lor este că nu poți vinde ceva dacă nu ai avut experiența respectivă. ”, au precizat aceștia.

Cu toate că lucrează la temperaturi de -20 de grade Celsius, cei doi români sunt extrem de încântați de această oportunitate.