Liviu Pleşoianu: „Înalta Curte de Casație și Justiție este condusă de avatarurile lui Stalin ”. Cum a ajuns politicianul la această concluzie

Liviu Pleşoianu: „Înalta Curte de Casație și Justiție este condusă de avatarurile lui Stalin ”. Cum a ajuns politicianul la această concluzie

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, compară pe Livia Stanciu şi Cristina Tarcea cu nimeni altul decât Stalin. În comentariul său, de pe contul de socializare, dă şi câteva exemple extrase din declaraţiile celor două doamne, spunând că şi „Stalin considera că Justiția e realizată de procurori, nu de judecători, de cei care anchetează, nu de cei care judecă. Stalin, metamorfozat, bântuie de ani răi Înalta Curte de Casație și Justiție din România ”.

Liviu Pleşoianu începe postarea sa un titlu extrem de dur spunând că: "Înalta Curte de Casație și Justiție este condusă de avatarurile lui Stalin!"

Argmentele deputatului

"Cristina Tarcea și declarația sa ABOMINABILĂ de la Bilanțul DNA pe 2017: “Eu nu o să fac greșeala cultivată din ce în ce mai insistent în societate în ultima perioadă – și anume GREȘEALA DE A PUNE SEMNUL EGALITĂȚII ÎNTRE PROCUROR ȘI AVOCAT!”

Ne puteți urmări și pe Google News

"Livia Stanciu și declarația sa ABOMINABILĂ de la Bilanțul DNA pe 2013: “(Ca procurori,) veți avea întotdeauna în judecătorul Stanciu (…) un PARTENER de NĂDEJDE, un PARTENER TOTAL și NECONDIȚIONAT!”.

Concuziile politicianului

"Stalin considera că Justiția e realizată de procurori, nu de judecători, de cei care anchetează, nu de cei care judecă. Stalin, metamorfozat, bântuie de ani răi Înalta Curte de Casație și Justiție din România:

1. Până de curând, sinistra Livia Stanciu spunea, ca judecător și președinte al ÎCCJ, că judecătorul e “partenerul procurorului”. Ceea ce s-a și întâmplat în practica personală, atunci când PARTENERA Stanciu (șefă peste judecători la ÎCCJ) era ajutată de PARTENERA Kovesi (șefă peste procurori la DNA) printr-o cale extraordinară de atac, astfel încât să fie anulată achitarea doamnei Mariana Rarinca (aflată în proces cu Livia Stanciu)!

2. În zilele noastre, sinistra Cristina Tarcea, ca judecător și președinte al ÎCCJ, ne spune că ea nu face “greșeala” de a pune semnul egal între procurori și avocați. Deci judecătoarea Tarcea, cea care ar trebui, tocmai pentru a judeca drept, să pună pe poziții egale procurorul (acuzarea) și avocatul (apărarea), ne spune că procurorul e o specie superioară, iar avocatul – una inferioară!

De ce NU va avea România JUSTIŢIE cu adevărat

"Câtă vreme Stalin va continua să se reîncarneze la Înalta Curte de Casație și Justiție, România NU va avea cu adevărat JUSTIȚIE! Iar faptul că Iohannis a numit-o pe Livia Stanciu judecătoare la Curtea Constituțională (în pofida cazului Rarinca și a numeroaselor sale condamnări la CEDO) și pe Cristina Tarcea drept Președinte al Înaltei Curți – spune totul și despre Iohannis!

P.S. O rog #INSISTENT pe distinsa Tarcea să-mi facă plângere pentru că “atac independența Justiției”. Abia aștept să explic, de data aceasta pe (foarte) larg, de ce consider că distinsa Tarcea e AVATARUL LUI STALIN…". a scris deputatul pe Facebook.

Sursa foto: Liviu Pleşoianu