Evenimentul Zilei > Politica > Cătălin Avramescu, ATAC DUR la adresa șefului PSD: Liviu Dragnea, un ȘOBOLAN POLITIC care așteaptă verdictul într-un alt dosar penal
Cătălin Avramescu, ATAC DUR la adresa șefului PSD: Liviu Dragnea, un ȘOBOLAN POLITIC care așteaptă verdictul într-un alt dosar penal

Cătălin Avramescu, ATAC DUR la adresa șefului PSD: Liviu Dragnea, un ȘOBOLAN POLITIC care așteaptă verdictul într-un alt dosar penal

Filosoful și publicistul Cătălin Avramescu îl atacă dur pe șeful PSD Liviu Dragnea, printr-o postare pe contul său de facebook.

Filosoful și publicistul Cătălin Avramescu îl atacă dur pe șeful PSD Liviu Dragnea, printr-o postare pe contul său de facebook. Din cele transmise de Cătălin Avramescu, se pare că șeful PSD i-ar fi transmis în urmă cu mai mulți ani că el este << "pedist" și că a plecat din PD doar din cauza lui Traian Băsescu, care i-ar fi jignit tatăl>>.

“Liviu Dragnea. L-am întâlnit pe acest șobolan politic prin 2005. Ne-am nimerit la aceeași emisiune la Radio Mix FM, moderată, dacă nu mă înșel, de Andreea Pora. Pe vremea aceea PSD-ul era cuprins de convulsii.
Liviu Dragnea era agitat. M-a întrebat, după emisiune, dacă cred că este momentul să treacă la PD-ul lui Traian Băsescu.
Discuția a avut loc între Radio Mix (care avea sediul pe Calea Victoriei, lângă GDS) și fostul CC, de unde fiecare a luat-o în altă direcție.
Mi-a explicat că, de fapt, el este "pedist" și că a plecat din PD doar din cauza lui Traian Băsescu, care i-ar fi jignit tatăl.
Acum este un infractor bogat, care așteaptă verdictul într-un alt dosar penal. Și conduce România prin cozile sale de topor.”, a scris Cătălin Avramescu pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: