Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: Tăierea fondurilor pentru biserici, o idee total GREȘITĂ
Liviu Dragnea: Tăierea fondurilor pentru biserici, o idee total GREȘITĂ

Liviu Dragnea: Tăierea fondurilor pentru biserici, o idee total GREȘITĂ

PSD nu susţine ideea de a nu se mai acorda bani pentru infrastructura religioasă, aceasta fiind o idee "profund greşită", a declarat Liviu Dragnea.

"Cred că actualul Guvern de tehnocraţi ar trebui să fie mult mai atent la comunicare şi să analizeze mult mai bine atunci când se reped cu anunţul unor decizii care pot fi considerate brutale. Cred că Guvernul, împreună cu cultele religioase, ar trebui să se aşeze la masă şi să facă o strategie bine structurată pentru dezvoltarea infrastructurii religioase din România. Noi nu susţinem ideea în care nu se mai acordă bani pentru infrastructura religioasă, pentru că este o idee profund greşită şi care nu ajută pe nimeni, ba dimpotrivă", a spus Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, și despre Catedra Mântuirii Neamului ar trebui discutat mult mai mult, pentru că acolo nu este "numai o clădire, unde se oficiază slujbe", ci, după cum a spus Patriarhul Daniel, este vorba despre o clădire multifuncţională, cu multe spaţii de cultură, cu o cantină pentru cei săraci şi cu locuri special amenajate pentru copii. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.