Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: „Cu toţii am văzut ce au făcut tehnocraţii. Eu chiar am crezut că acest Guvern va menţine nivelul de până acum, dar din păcate nu a fost aşa. Am fost păcălit”
Liviu Dragnea: „Cu toţii am văzut ce au făcut tehnocraţii. Eu chiar am crezut că acest Guvern va menţine nivelul de până acum, dar din păcate nu a fost aşa. Am fost păcălit”

Liviu Dragnea: „Cu toţii am văzut ce au făcut tehnocraţii. Eu chiar am crezut că acest Guvern va menţine nivelul de până acum, dar din păcate nu a fost aşa. Am fost păcălit”

Invitat la emisiunea ”Dosar de politician" moderată de Silviu Mănăstire, liderul social-democraţilor a declarat că este încrezător în victoria partidului la cârma căruia se află în alegerile locale.

Liviu Dragnea vede ca şi câştigate alegerile locale decătre candidaţii formaţiunii politice pe care o conduce. Afirmaţia a fost făcută în cadrul emisiunii de marţi seara, "Dosar de politician", moderată de Silviu Mănăstire de pe postul B1 TV.

PSD-ul este câştigătorul alegerilor locale. Nu pot să vă spun cu cât, nu suntem la alegeri parlamentare. În Transilvania, acum avem şi noi şansa să câştigăm ceva, am mai crescut. În Moldova este foarte greu să pierdem, iar în Constanţa, Decebal Făgădău va fi primarul oraşului. Actual vice, primar interimar, este un tânăr deosebit şi va continua proiectele actuale.

Întrebat cu ce alte partide va merge mai departe în alegerile generale, liderul social-democrat nu a ezitat să răspundă că alegerea lui cuprinde partidele ALDE şi UNPR.

Dacă vom câştiga alegerile generale, propunerea mea este echipa PSD-ALDE-UNPR. A dovedit că a susţinut un Guvern foarte competent. Iar ca premier vom susţine un om eficient. Ponta a zis că nu mai vrea să candideze, dar vom susţine un Guvern şi un premier politic fiindcă mandatul lui va fi legitimat de votul cetăţenilor, ceea ce-l va responsabiliza. Cu toţii am văzut ce au făcut tehnocraţii. Domnul Iohannis ne-a rugat să decidem aşa să nu destabilizăm ţara. Eu chiar am crezut că acest Guvern va menţine nivelul de până acum, dar din păcate nu a fost aşa. Am fost păcălit.