Evenimentul Zilei > Sport > LIGA I. Petrolul – Gaz Metan Mediaș, 1-0. „Lupii” au învins datorită unui gol controversat și au urcat pe podium
LIGA I. Petrolul – Gaz Metan Mediaș, 1-0. „Lupii” au învins datorită unui gol controversat și au urcat pe podium

LIGA I. Petrolul – Gaz Metan Mediaș, 1-0. „Lupii” au învins datorită unui gol controversat și au urcat pe podium

Petrolul a obținut victoria, în această seară, împotriva echipei Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, după un gol ciudat, înscris cu mâna, de Victoraș Astafei.

Petrolul Ploiești a obținut cele trei puncte după succesul înregistrat pe teren propriu, în cadrul etape a 10-a a Ligii I, scor 1-0 cu Gaz Metan Mediaș. Singura reușită a jocului i-a aparținut lui Victoraș Astafei, în minutul 12. Buchta, portarul ardelenilor, a șutat mingea în mâna jucătorului prahovenilor, apoi balonul s-a dus în poartă. La final, marcatorul s-a dezvinovățit și a spus că nu a existat intenție.

„A fost un gol tipic stilului meu, în Liga I şi ligile inferioare. Am atins mingea cu mâna, dar n-a fost nimic intenţionat, din săritură m-a atins", a spus Astafei la Look TV. După această victorie, Petrolul se află pe locul al 3-lea în clasament, cu 20 de puncte, la două distanță de Steaua și CFR Cluj.