Evenimentul Zilei > Sport > LIGA I. Noul patron al Rapidului l-a demis pe Nicolae Manea
LIGA I. Noul patron al Rapidului l-a demis pe Nicolae Manea

LIGA I. Noul patron al Rapidului l-a demis pe Nicolae Manea

Valerii Moraru, finanțatorul formației Rapid, a renunțat la serviciile președintelui grupării giuleștene, Nicolae Manea

Nicolae Manea a declarat pentru Mediafax că patronul Valerii Moraru i-a trimis un preaviz de 30 zile, perioadă în care va trebui să părăsească echipa de lângă Podul Grant.

„Domnul Moraru a venit azi şi mi-a zis că nu mai este nevoie de mine şi că intru în preaviz. Mi-a dat un preaviz de 30 de zile, dar nu l-am semnat. I-am spus clar că o să plec singur de la Rapid, atunci când o băga el bani în clubul ăsta şi când o să-l scoată din insolvenţă. Până atunci nu are el cum să-mi spună mie să plec”, a spus Manea.

Mai mult, Ionel Ganea, tehnicianul Rapidului, este la rândul lui în pericol de a fi demis de la cârma echipei giuleștene, având ca obiectiv acumulearea a 17 puncte în primele 10 etape în Liga I, dar la ora actuală a reușit să strângă doar 5 puncte în 6 partide și ocupă locul 13.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.