Evenimentul Zilei > Sport > LIGA I. Nicolae Stanciu, noul președinte al formației Rapid
LIGA I. Nicolae Stanciu, noul președinte al formației Rapid

LIGA I. Nicolae Stanciu, noul președinte al formației Rapid

După ce l-a demiterea lui Nicolae Manea din funcția de președinte al Rapidului, astăzi, Valerii Moraru, patronul grupării giuleștene, i-a oferit postul de șef lui Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului din anii '90, a acceptat funcția de președintele al grupări de lângă Podul Grant, la un an după ce a refuzat această propunere, venită din partea lui Grigore Sichitiu. Ajuns la vârsta de 40 de ani, Stanciu a îmbrăcat tricoul „alb-vișiniu” timp de 12 ani (în perioada 1990-2002), până când a plecat în Ungaria, la MTK Budapesta. După ce a mai evoluat la Anzhi, fotbalistul și-a încheiat cariera la FC Bihor, în 2004.

Mai mult, la această oră, la baza „ProRapid”, fanii giuleșteni discută cu Nae Stanciu, salutând numirea sa în fruntea echipei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.