Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. FCSB s-a CHINUIT la Iași, dar a plecat cu 3 puncte după ce-a fost condusă. Gigi Becali a luat foc: „S-ar putea să stea pe bancă muuuuuuult”
LIGA I. FCSB s-a CHINUIT la Iași, dar a plecat cu 3 puncte după ce-a fost condusă. Gigi Becali a luat foc: „S-ar putea să stea pe bancă muuuuuuult”

LIGA I. FCSB s-a CHINUIT la Iași, dar a plecat cu 3 puncte după ce-a fost condusă. Gigi Becali a luat foc: „S-ar putea să stea pe bancă muuuuuuult”

FCSB a câștigat cu scorul de 2-1 partida jucată, duminică, în deplasare, cu Poli Iași, în etapa a 16-a a campionatului intern.

FCSB a avut probleme în deplasarea de la Iași, dar a reușit să plece cu 3 puncte, pentru că s-a impus cu scorul de 2-1, în etapa a 16-a a Ligii I Betano. În prima repriză nu s-a marcat, iar gazdele au deschis scorul prin Dylan Flores (53). Oaspeții au egalat după reușita lui Dennis Man, din minutul 61, apoi Florin Tănase a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 77. CFR Cluj este lideră, cu 33 de puncte, și este urmată de FCSB (31) și Viitorul (29).

Gigi Becali l-a criticat dur pe Florinel Coman, jucător care în timpul meciului de la Iași a avut un conflict cu Lucian Filip, propriul său coechipier. „Constat niște lucruri la Coman. E un copil, nu-l atac eu. Mentalitatea asta de fotbalist pe care o are el… Ăștia niciodată nu ajung fotbaliști. Dacă fac eu un prim 11 el nu intră niciodată. Noi îl forțăm să luăm 3 milioane pe el. Dacă fac eu echipa, intră Teixeira în locul lui. Dacă e după primul 11, Florinel nu mai joacă acolo niciodată în viața lui. Mentalitatea asta nu e mentalitate de fotbalist. Băi, Mbappeule, m-am păcălit atunci când a zis Hagi prima dată că Florinel e Mbappe, că eu nici nu-l știam pe Mbappe.  Coman n-a mai dat un gol de 7 luni. Coman s-ar putea să stea pe bancă muuuuuuult. Eu îl ascult pe Coman, acum vreau să cristalizez prima echipă. Dar să vedem când o să mai intre Coman în echipă”, a tunat Becali la Digi Sport.